Magazin Srbija

Premijerko, ako ekološki protesti nisu Đilasovi, hoćete li priznati da ste rasprodali našu zemlju?

brnabić
Foto: Vlada Republike Severne Makedonije

Nema zime za Kineze u Srbiji, premijerka građane ove zemlje ponižava i pored očiglednih dokaza o bahatom ponašanju Linglonga.

Brnabić ponovo pokušava da diskredituje ekološke proteste nazivajuči ih “paušalnim neboluzoma”. Premijerka iza sebe ima sijaset potpunih gluposti što o ekološkim protestima, što o razlozima zbog kojih Srbija mora da proetstuje zbog ekologije i rešena je da u tome istraje.

Protest ispred kineske fabrike guma Linglong u Zrenjaninu je komentarisala u svom maniru, izvrćući činjenice i naravno komentarišući opoziciju kojoj pripisuje ove proteste.

– Iza tih ekoloških protesta krije se politička elita. Vodeće zemlje EU, Francuska i Nemačka imaju fabrike gume. Dakle, te priče o kineskoj fabrici guma su besmislena laž – rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je napomenula da će fabrika Linglong otvoriti 1.200 radnih mesta i da će, zahvaljujući toj fabrici, Zrenjanin biti tri puta bogatiji, a nivo plata će se podići u celoj Vojvodini.

Brnabić je upitala da li je cilj protesta da Srbija nema nijednu investiciju i da se građani lažu svaki dan.

– Njihova politika je otpuštanje i gašenje fabrika. Te ljude ništa ne zanima i dovoljno su lenji da ništa ne žele ni da pročitaju i nauče – kazala je Brnabić. Ona smatra da su protesti „paušalne nebuloze“ i da se prave gluposti zbog kojih će Srbija morati da „plati cenu“, jer investitori neće želeti da dolaze u Srbiju.

– Ti protesti su velika neodgovornost (predsednika Stranke slobode i pravde Dragana) Đilasa i (predsednika Narodne stranke Vuka) Jeremića. Je l’ njihova politika da 600.000 ljudi ostane bez posla – rekla je premijerka.

Premijerka kaže da oni nisu za ekologiju, već te proteste vide kao „zanimljivo oruđe“ koje bi moglo da im pomogne da dođu na vlast.

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da je uvek spremna da čuje građane o bilo kojoj temi, ali da su ekološki protesti politički ali niko joj nije javio da je sve političko i da je možda krajnje vreme da prestane da vređa građane ove zemlje svojim besmislenim izjavama.

Izvor: Beta

Linglong prekršio 4 zakona, ometanjem novinara krši i Ustav, ali vlast gleda samo svoje televizije

513 Shares
513 Shares
Share via
Copy link