Horoskop

Britanski astrolog Mark Vilijams predviđa da će Strelac, Devica i Jarac plivati u parama tokom jeseni 2023.

luksuzni-zivot-zena-devojka-novac-bogatstvo

Mark Vilijams, britanski astrolog, tvrdi da će ova jesen nekim horoskopskim znacima doneti pravo finansijsko blagostanje.

Neki od njih će novac dobiti kao nagradu za uložen trud na poslu, koji će se konačno isplatiti, a neki će do para doći kroz pokretanje sopstvenog biznisa.

Aspekte za dobre finasije u narednim mesecima posebno imaju ova tri znaka Zodijaka.

Strelac

Strelčevima se otvara mogućnost da dobiju povećanje plate. Neki će dobiti priliku i za honorarni posao, čime će poboljšati svoje finansije.

Pojedinim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, kojim vlada Jupiter, planeta sreće i blagostanja, otvara se mogućnost za poslove sa inostrantsvom, koji mogu da im omoguće ozbiljan priliv novca, piše Naj Žena.

Jarac

Jarčevima je ovo jedan od najboljih preioda u ovoj godini. Imaju sve šanse da napreduju u karijeri, a to će im doneti i poboljšanje funansija. Ako su aplicirali za vodeće pozicije u timu, ostvariće svoje ambicije, a to će im doneti i dodatni novac kroz platu.

Ove jeseni, naročito u oktobru, trud dece Saturna, koji su uporni i vredni radnici, biće posebno vrednovan i nagrađen. Jarčeve očekuje lep period i mnogo životnih radosti.

Vodolija

I pored toga što ne spadaju u horoskopke znakove koji su materijalisti i koji umeju da štede, Vodolije ove jeseni čeka pravo materijalno blagostanje.

Pred njima se otvaraju prilike da završe neke davno započete projekte koji će im doneti i materijalnu satisfakciju, a ukoliko razmišljaju da pokrenu svoj privatni posao, pravi je trenutak za tako nešto, jer će im sve što započnu u oktobru doneti veliku finansijsku dobit.

Ovaj znak Zodijaka može slobodno da se upusti i u razne poslovne rizike, jer je sreća na njihovoj strani.

Astečki horoskop za ova 3 znaka predviđa sudbonosnu jesen 2023, novac će im se lepiti za prste

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

211 Shares
211 Shares
Share via
Copy link