Magazin

Bojanu žena prokockala 42.000€ i bacila ga na dno: “Dođem do mesta gde smo čuvali pare…kad tamo prazno”

bojan-zena-banja-luka
Foto: Printscreen

Iako rođen u Bosni i Hercegovini, tačnije u Banjaluci u kojoj je i odrastao, Bojan Jaćimović priznaje da ga njegov rodni grad ipak najviše podseća na jedno gorko iskustvo – devojku koju je voleo a koja ga je kako tvrdi pokrala za skoro 42.000 evra.

Bojan je u Banjaluci bio profesionalni fudbaler i radio više poslova, međutim pored karijere maštao je i o porodičnom životu i trudio se da ga stvori sa devojkom koju je voleo.

A kako kaže, na tom njegovom putu stala je kocka, koja je od njegove žene napravila kockara a njega dovela skoro pa do siromaštva.

Zbog tog saznanja i nemogućnost da se u takvom odnosu nešto popravi odlučio je da spakuje kofere, ode u Nemačku i započne novi život.

– Bilo je tu raznih problema, kocke, trošenja. Ja sam radio, borio se da napravim kuću, sve što mogu, da budem porodičan čovek, da stvorim sebi porodicu ali džaba. Pustiš malo više, daš malo više slobode i sve ode – kaže Bojan.

Kako je objasnio, radio je više poslova i imao je svoj lokal u Banjaluci koji je dotična devojka vodila i u kome je i sama radila, kako se, kaže on, ne bi negde drugo mučila. Međutim tu se problem i stvorio.

– Ja sam hteo da ona bude svoj gazda, da se ne muči. U to vreme sam pravio kuću i nisam zaista imao vremena da sve pratim. Primećivao sam ja nešto, na primer u devet ujutru dođem na kafu, pa uveče opet po nju, a ona bude na istom mestu a nije ništa uradila.

Takođe kod kuće nema ručka, nema ništa, naručivali smo brzu hranu. Video sam da nešto ne štima – kaže on za Jutjub kanal “Auslenderi”.

Tada je počeo malo više da obraća pažnju na sve, jer je shvatio da je postala odsutna. A onda je došao i do prvog šoka kada je hteo da kupi drugi automobil.

– U to vreme sam planirao da menjam auto. Dođem do mesta gde smo čuvali pare, gde stoje…kad tamo prazno – priča Bojan.

Otkrio da nije samo kocka bila u pitanju

Tada je brzo otišao do lokala, upalio kamere i imao šta i da vidi.

– Žena ništa nije radila, pila je kafe i igrala, kockala se. Pa je na tu firmu lepo digla i kredit, pa sam onda saznao da je u stanu u kom smo živeli dovodila i drugog muškarca, sve se skupilo i otkrilo. Tu je došlo do kraja. Ne može čovek sve i praštati – priča on.

Ono što je kod njega bila sreća u nesreći, jeste da je sve to saznao pre useljenja u novu kuću, koju je u to neko vreme i završio.

Tako da su se rastali pre nego što je, kaže, ikada kročila u njegov novi dom.

Ogromnu sumu potrošila za samo par meseci

Iznos od 42.000 evra prokockala je za devet meseci, a posebno je više trošila u zadnja tri meseca.

– Sve to je prokockala za osam, devet meseci, a poslednja dva tri je malo pojačala, jer je valjda uvidela da ja znam. Iako je sve negirala, mislim da je shvatala da joj se bliži kraj u tome, barem sa mojim parama – kaže Bojan za Jutjub kanal “Auslenderi”, te dodaje da je u poslednjih par nedelja čak svoj posao zapostavio kako bi skupio dokaze o njenom kockanju, da najpre pokaže njenoj rodbini, koja isprva nije verovala šta ona radi.

Sreća ga je ipak nakon svega pogledala

Bojan je srećan što je cela ta priča iza njega i što je on uspeo iz svega da se izvuče i započne nov, lepši život.

Danas ima ženu koja je sa njim u Nemačkoj prošla svašta, te smatra da mu je ta prethodna situacija bila neka vrsta lekcije.

– Treba svašta proći da bi se valjda doživelo nešto lepo. Danas imam ženu kojoj sam zahvalan i koja je uz mene u svakom trenutku. Kad sam došao u Nemačku gurala me je maksimum, bila je sa mnom od trenutka kad smo spavali na laminatu do današnjeg zajedničkog stana – završava Bojan svoju priču.

“Uveče legli, nje ujutru nema”: Žena ostavila muža i dvoje dece i bez reči otišla od kuće

Izvor: Blic/Jutjub kanal “Auslenderi“)

Čitajte Luftiku na Google vestima

19 Shares
Share via
Copy link