Magazin

Od glumice do američke manekenke: Sve devojke Bogdana Bogdanovića

bogdan-bogdanovic-fiba
Foto: FIBA

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović s našom reprezanti našu reprezentaciju do srebrne medalje Svetskom prvenstvu, a mnoge je opet dodatno zaintrigirao njegov ljubavni život.

On važi za veona atraktivnog momka i devojke ga vole.

Mis države Nju Džersi

Poslednja informacija koja se čula je da je u vezi sa američkom manekenkom i dizajnerkom Britani Netom, ali je nepoznato da li su i dalje zajedno. Ona je, inače, bila prva pratila na izboru za Mis države Nju Džersi.

Ona nije prva manekenka s kojom je kapiten košarkaške reprezentacije bio. Ljubio je i Anju Škuletić i ona mu je bila prva velika ljubav. U vezi su bili godinu i po dana. Anja je u braku s manekena Dušanom Šušnjarom i imaju dete, piše Kurir.

Voleo i glumice

Nekoliko meseci sportista se zabavljao sa glumicom Jovanom Stojiljković. Oni nisu mogli da opstanu zbog velike razdaljine. Bogdan je živeo u Americi, dok Jovana u Srbiji. Njih je upoznala Jovanina koleginica Jelisaveta Orašanin, koja je udata za Bogdanovog kolegu Miloša Teodosića. Jovana je danas u vezi s kolegom iz Hrvatske Goranom Bogdanom.

Voleo ćerku svog predsednika

Velika Bogdanovićeva ljubav bila je i ćerka Predraga Saše Danilovića Olga Danilović. Košarkaš i teniserka su se zabavljali od 2018. do 2020. godine, a jedini put da su viđeni zajedno bila je svadba njene koleginice Jovane Jakšić.

Bogdan Bogdanović snagu crpi iz porodice: „Roditelji su žrtvovali sve zbog mene, ali ono što je uradila sestra“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link