Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Vaga i Vodolija od 27. februara oslobodiće se loših navika i pročistiti telo i dušu

Pun Mesec u Devici počinje 27. februara i pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodimo svega onoga što nam više ne služi i što nam je teret. Ovaj period je idealan da se oslobodite loših navika, emocionalnog prtljaga i suočite se sa nekim ličnim izazovima.

Pun Mesec ovoga puta boravi u pragmatičnoj i analitičnoj Devici, pa je ovo vreme kada preispitujemo svaoje navike, svakodnevne rituale i donosimo racionalne odluke. Njegov sjaj pomaže da pročistite telo, um i dušu, piše Love sensa.

Evo na koja 3 horoskpska znaka će najbolje uticati pun Mesec u Devici (od 27. februara):

Blizanci

Pun Mesec utiče na vašu kuću doma i porodice i osetićete ga na izuzetno ličnom nivou. Njegova energija u Devici podstiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se rešite i emotivnog prtljaga iz prošlosti.

Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bićete i izuzetno produktivni i inspirisani.

Vaga

Za vreme punog Meseca želećete da se osamite i povučete nazad u svoju čauru kako biste iz nje izašli kao još lepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora. Želećete da se povežete sa svojom dušom, zalečite neke stare emotivne ožiljke.

Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi ppmoći će da razbistrite um. Ciklus punog Meseca predstavlja kraj sa nekim lošim mislima i osećanjima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Meseca u Devici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije.

Pod sjajom punog Meseca imate hrabrosti da se suočite sa negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osećaćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite svetliju budućnost i sve promene koje dolaze.

Od 22. februara do 27. aprila stižu retki trenuci ljubavi i blaženstva, sve planete su u direktnom hodu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

623 Shares
623 Shares
Share via
Copy link