Horoskop

Blizance, Vagu i Vodoliju čeka neviđena sreća u aprilu 2023, vasiona je na vašoj strani

sreca-horoskop-devojka

Venera ulazi u znak Blizanaca 11. aprila, a ova astrološka pojava učiniće da nekim horoskopskim znacima ovaj period bude veoma intenzivan, dok će neki kroz ove promene proći lagano i bezbrižno, dakle imaće mnogo sreće. Evo o koja tri znaka je reč.

Blizanci

Venera u Blizancima podiže vam svest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbegavali.

Podsetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vreme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih.

Tenike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene.

Vaga

Venera u Ovnu učiniće da se promeni vaš pogled na svet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vreme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše, piše Naj Žena.

Možda ćete osetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvest.

Vodolija

Venera u Ovnu inspirisaće vas da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate.

To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe.

Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unapredite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem detetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.

3 najsrećnija datuma u aprilu 2023. donose povoljne šanse i snagu za novi početak

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
216 Shares
216 Shares
Share via
Copy link