Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci i Vaga od 6. oktobra ostvariće svoje ljubavne snove, a Jarac napredovati kao nikada pre

ljubav-devojka

Vladavina Vage sa sobom nosi koktel emocija, dok se uticaj retrogradnog Merkura najviše odražava na naš društveni život. Iz tih razloga mnogi od nas osećaju se kao da im je potrebna pauza u razmeni tih jakih energija i uticaja.

Na svu sreću, od 6 oktobra mlad Mesec nosi isceliteljsku i pokretačku energiju, a ovaj u znaku Vage doneće mir i ravnotežu pojedinim horoskopskim znakovima. Ovaj period donosi balans između profesije, familije i društvenih odnosa.

Za tri znaka Zodijaka mlad Mesec u Vagi doneće snagu i energiju da ispune svoje želje, privuku blagostanje i pronađu ljubavnu harmoniju.

Blizanci

Blizance će ispuniti snažno osećanje zadovoljstva, posebno na polju ljubavi. Blizanci ne bi trebalo da propuste prilike koje će im se pružiti, jer oni koji su slobodni mogu upoznati pravu ljubav, a oni koji su zauzeti probuditi novu strast u svojoj vezi.

Blizanci neka se spreme za žestoke ljubavne varnice, kao i za istraživanje ločnog bića, želji i mašte.

Vaga

Ovo je period u kojem će Vage zablistati. Mlad Mesec podsaknuće ostvaranje njihovih želja, koje će pretočiti u stvarnost.

Za Vage je ovo najvažniji mlad Mesec u 2021, pa ne treba da se boje rizika kako bi ostvarili svoje snove.

Mlad Mesec je univerzum koji otvara brojna vrata – a ovaj je u znaku Vage. To znači da sve svoje fantazije, posebno one romantične, sada mogu pretočiti u stvarnost.

Jarac

Profesionalni život Jarčeva kreće se u pravom smeru i upravo ova lunacija donosi im priliku za osetan napredak u karijeri. Svi predusolovi za uspeh biće tu…

Ipak, jarčevi bi trebalo da se suzdrže od potpisivanja novih ugovora, sve dok se retrogradni Merkur ne završi 18. oktobra.

Ovan, Vaga i Strelac su najzabavniji znakovi Zodijaka koji svaki trenutak žive punim plućima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
391 Shares
391 Shares
Share via
Copy link