Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Rak i Lav imaće vrlo težak april 2024. i mogli bi se suočiti sa bolnim raskidima

horoskop april raskid

Proleće obično donosi romantična raspoloženja – želite da dodate svetle trenutke u svoj život ili da se uronite u strastvena osećanja.

Međutim, za neke znakove, prolećni meseci pred nama doneće anksioznosti i razočaranja.

Astrolozi kažu da uticaj koridora pomračenja i retrogradnog Merkura može biti prilično nepovoljan za Blizance, Raka i Lava. Postoji veoma visok rizik od traumatskih događaja u njihovim ličnim životima jer su izdaje, svađe i kraj veze mogući.

Blizanci

Pokušavate da sačuvate svoju vezu do poslednjeg. Razlog za to je strah koji dolazi od same pomisli na raskid. Već dugo niste bili spremni da počnete iznova, birajući stabilnost umesto svojih želja.

Čini se da vam april otvara vrata novog srećnog života. Ako situacija postane što je moguće nepodnošljivija, odlučićete da prekinete vezu u trenu. Umesto da nastavite sa besciljnim pokušajima da postignete harmoniju, odlučićete da krenete svojim putem.

Prvi korak je da budete iskreni prema sebi. Ne želite da povredite partnera, ali ne želite ni sebe. Tako se osećate kada ste u ovoj vezi. Dakle, vreme je da napravite izbor.

Rak

U poslednje vreme ne radite ništa osim da se hranite lažnim nadama. Vidite da se ništa nije promenilo od početka godine. Situacija u vašem ličnom životu se ne popravlja, pa je vreme da napravite izbor. Više ste željni promena nego ikad. Vi kontrolišete svoj život i ne morate da održavate veze iz osećaja obaveze.

Želite da izađete iz ove rutine. Malo je verovatno da ćete u ovom stanju uspeti da stignete do maja.

Sada nije vreme za odustajanje, posebno ako ovo vidite kao odličnu priliku da počnete iznova. Verovatno da raskid neće biti lak. Partner će početi da vas krivi, izazivajući svađe i obračune.

Lav

April će doneti osećaj slobode. Spremni ste da iskreno i sa razumevanjem razgovarate sa svojim partnerom, ali on možda neće razumeti vaš izbor. Možda ste bili iscrpljeni vezom, ali ste je dugo držali za sebe, pa će raskid biti veliko iznenađenje za vašeg partnera.

Ne volite dugo da oklevate, a ako vas je veza konačno razočarala, sigurni ste i nepokolebljivi u svojoj odluci. Želite da se osećate srećno, svetlo i slobodno. Želite da imate priliku za nova poznanstva, žive emocije i osećanja.

Astrološki tranziti u aprilu će vam omogućiti da konačno budete sigurni da želite da tražite osobu sa kojom treba da budete.

Retrogradni Merkur do 25. aprila „prodrmaće” sve Zodijaka, a nekim znakovima biće posebno teško

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
72 Shares
Share via
Copy link