Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Rak i Strelac po svaku cenu odbijaju da odrastu, velika deca u telu odraslog čoveka

mature-man-with-sustainable-mobility-skateboard
Foto: Freepik

Nije važno koliko imaju godina, da li su im staračke bore okupirale lica, ali neki ljudi će uvek želeti da održe svoju mladalačku energiju i duh koji ih i u nekim zrelijim godinama vodi ka slobodi, otvorenosti i želji za novim saznanjima.

Na takav životni stav mogu uticati činjenice gde te osobe žive, šta vole da rade, pa i to koje poslove obavljaju.

Horoskopski znakovi koji ne žele da odrastu izbegavaju sve što ih podseća na svet odraslih i radije biraju neke mnogo zabavnije hobije.

Ovakvi znakovi se karakterišu kao nestalni, promenljivi, a oni imaju tendenciju da budu energični što umnogome može uticati na izbor životnog stila.

Ova tri horoskopska znaka su upravo ona koja nikada neće poželeti da odrastu.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su poput velikog deteta u telu odraslog čoveka. Oni izbegavaju kućne poslove, često su neuredni i prečesto nalikuju deci i adolescentima.

I dok drugi znakovi Zodijaka na kraju upadaju u zamku i rutinu odraslih, Blizanci se bez prestanka žale na četrdesetočasovnu radnu nedelju i ne mogu da se pomire sa prestankom detinjstva.

Ovaj vazdušni znak je takođe ekstremno nostalgičan. Vole da gledaju iste filmove i slušaju iste bendove koje su voleli kao tinejdžeri. Čuvaju svoje stare majice, dnevnike, ali i održavaju prijateljstva sa prijateljima sa kojima su odrasli.

Blizanci ne biraju odmore poput dosadnih hotela sa četiri ili pet zvezdica, već umesto toga biraju kampovanja, logorske vatre i zvezdana neba uz svoje voljene osobe.

Rak (21. jun – 22. jul)

Kao veliki mrzitelji promena, Rak prezire svaku ideju odrastanja i starenja, što je i razumljivo s obzirom na činjenicu da je ovaj znak poznat kao veliki protivnik bilo kakvih promena.

Rakovi romantizuju život, ali i određene ere tog života, a posebno tinejdžersko doba i te predivne rane dvadesete godine.

Ne obaziru se na razmišljanje kako bi bilo pametno kupiti kuću ili stan, pa čak i dobar automobil. Oni biraju način života koji nije skup za održavanje.

Što se posla tiče, Rakovi ne žele kancelarijski posao već vole „tezge“, poput svirki ili drugih slobodnih formi koje im daju mogućnost odustajanja ili tempiranja svog tempa koji često zavisi od trenutnog raspoloženja.

I znate šta, često im takav život savršeno polazi za rukom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelac ima tu netaknutu dečju energiju zbog čega će tragati za zabavnim dečjim iskustvima kad god je to moguće.

Vole zabavne parkove, vašare i karnevale. Možete ih sresti vesele u parku kako voze bicikl ili se ljuljaju na ljuljaškama. Ukoliko nešto vide kao zabavu, oni će to učiniti bez oklevanja.

Što su stariji, sve su bliži onome kako su se osećali i ponašali kada su bili deca. Nemojte se začuditi ukoliko ih uhvatite kako voze rolere, crtaju i nose zanimljive odevne kombinacije.

Oni možda ne žele da odrastu, ali možete se kladiti da se zabavljaju bolje nego iko drugi.

4 znaka Zodijaka koji će se pre ili kasnije vratiti svojim bivšim ljubavima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
133 Shares
133 Shares
Share via
Copy link