Horoskop

Blizance, Devicu i Jarac čeka velika sreća u februaru 2023, pun Mesec u Lavu promeniće im život iz korena

devojka-zima

U februaru nas očekuje velika energetska promena – pun Mesec u Lavu. Ova promena nastupa 16. februara, a posebno će uticati na Blizance, Devicu i Jarca.

Ova astrološka pojava učiniće da nekim horoskopskim znacima ovaj period bude veoma intenzivan, dok će neki kroz ove promene proći lagano i bezbrižno, dakle imaće mnogo sreće.

Blizanci

Pun Mesec u Lavu podiže vam svest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbegavali, piše Naj Žena.

Podsetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vreme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih.

Tehnike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene.

Devica

Pun Mesec u Lavu učiniće da se promeni vaš pogled na svet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vreme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše.

Možda ćete osetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvest.

Jarac

Pun Mesec u Lavu donosi vam neobičnu igru. Inspirisaće vas da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate.

To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe.

Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unapredite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem detetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.

Raka, Lava i Strelca očekuje pakleni februar 2023, jedva će čekati da se završi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.6K Shares
2.6K Shares
Share via
Copy link