Horoskop Horoskopski znakovi

Bikovi su najveći hedonosti, slabi na sve slatkoće života

Zamislite divno prolećno jutro puno opojnih mirisa procvetalog jorgovana. Vi ste u svojoj bašti, sedite u najudobnijoj stolici koju imate, okruženi svojim malim carstvom mirisa i boja. Opija vas prepoznatljiv ukus crne kafe, pomešan sa aromom tek ispečenih kolača.

Odnekud se pojavljuje miris vanile i dobijate snažnu želju da pomešate sve te arome i osetite njihov ukus. Srce vam je mirno, a duša spokojna. Okrećete se prema suncu da vam pomiluje lice, uživate svim čulima.

Deca Zemlje

Ovako uživaju deca Zemlje, rođeni u znaku Bika. Rođeni hedonisti, degustatori, osetljivi na sve slatke ukuse života. Od jednog Bika ćete najbolje naučiti kako da se opustite i kako da svaki deo tela nasladite blagodatima zemlje, piše portal Mali horoskop.

Zbog ovih osobina Bik je najbolji domaćin od svih znakova Zodijaka, jer ko će vas bolje ugostiti od onoga ko i sam ume da uživa. Bik će vas dočekati raširenih ruku, nahraniti, napojiti i vrlo rado će vam praviti društvo. Kod njega u kući uvek ima kolača, domaćeg vina i raznih đakonija.

Muškarac Bik

Muškarac rođen u ovom znaku je prava dobričina, obično mirne naravi. Veoma voli atmosferu doma i uživa u njemu. Pravi porodičan tip.

Ume da bude tvrdoglav, a često i lenj, ali on uvek obezbedi svoju porodicu materijalno. Kad se zaljubi, otkriva ga širok osmeh koji ne skida s lica danima. U stanju je dugo da se udvara, dok ne osvoji ženu koja mu se dopada, a kada je osvoji, bude još srećniji jer on živi za ljubav. Tačno zna šta hoće i šta ga čini srećnim.

Zaljubljuje se i preko stomaka, jer mu je hrana najveća ljubav. Odan, požrtvovan, iskren i jako ljubomoran. Bik ume da bude jako tolerantan i spor ali ako se naljuti… zapamtićete taj vulkan!

Obično su crne kose, očiju i puti, uvek lepih krupnijih zuba i širokog osmeha. Često imaju problem s kilažom, što nije čudno za ovakvog sladokusca.

Žena Bik

Žena u ovom znaku je uvek ženstvena, nekako uvek sa zanosnim oblinama. Čak i kad je mršava, ona ima telo kao peščani sat. Najlepše žene sveta su rođene u ovom znaku, jer energija Bika u ženskom obliku je prava ženska energija.

Ona nije koketa, ona je zavodnica. Nema muškarca na planeti koji može odoleti njenim čarima.

Čak i kada ima problma sa kilažom, žena Bik pleni i osvaja. Dobra domaćica, kuvarica, majka. Najteže joj pada da bude verna. Uvek lepe oči, osmeh koji pleni, rupica na bradi ili obrazima. Ovaj zemljani znak je najbolji u kulinarstvu, ekonomiji i cvećarstvu.

Ako poznajete nekog Bika, učite od njega kako da uživate svim čulima, a ako ste pripadnik ovog znaka, sve već znate i sami.

9 razloga zbog kojih je sjajno da u životu imate ženu Devicu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

841 Shares
841 Shares
Share via
Copy link