Horoskop Horoskopski znakovi

Bika, Raka i Jarca tokom vladavine Strelca čekaju teške lekcije, ali i temelji svetle budućnosti

zabrinuta devojka horoskop

Od 22. novembra Sunce je ušlo u znak Strelca i sa sobom nosi jaku i odvažnu erergiju. Strelca odlikuju sloboda, stav i napredak i mnogi Zodijaci će uspeti da uhvate njegov ritam, ali ima i onih kojima će predstojećći period biti vrlo izazovan.

Bik, Rak i Jarac suočiće se sa brojnim izazovima i problemima sve do 22. decembra i kraja vladavine Strelca.

Bik

Ovo nikako nije idealana period za Bikove, ali je dobarf period da se zagledaju u sebe i porazmisle o svojim odnosima.

Predstojeći period od njih će tražiti da razmislie o sopstvenim ličnim granicama u partnerskim odnosima i kako se prema njima postupa.

period pred nama Bikovima će doneti teške trenutke i razgovore, ali će im i omogućiti da bolje razumeju i sebe i druge, kao i ono šta zaista žele od svog partnera.

Rak

Posle perioda koji im je bio ispunjen zadovoljstvom, Rakovima predstoji period koji će od njih zahtevati detaljnu analizu svojih odgovornosti, postupaka i zadataka.

Ovo je period kada Rakovi treba da razmisle o svom zdravstvenom stanju i započnu izvesne promene u svom načinu života, koje se pre svega tiču dnevnih rutina, promena načina ishrane i fizičke aktivnosti.

Ove promene u početku će im se činiti izazovnim i teškim, ali na dužem štapu doćene im dobrobit i uspeh.

Jarac

Jarčeve odlikuje disciplina i naporan rad, pa ne čudi što će im vladavina slobodnog i pomalo neodgovornog Strelca biti mučna i izazovna.

I za Jarčeve je ovo savršen period da se zagledaju u sebe i otkriju istine o sebi samima koje im se neće preterano dopasti.

Ipak, kroz ovaj proces na kraju će uspostaviti harmoničniji i iskreniji odnos sa samim sobom. Obaveze će se gomilati, a vremena i energije konstantno će im manjkati. Ako budu forsirali sebe, sagoreće od želje, a rezultati će izostati. Savet Jarčevima je da budu strpljivi i da u miru sačekaju da ovaj period prože, s obzirom da će po njegovom završetku dobiti mnogo prilike da naučene lekcije primene u praksi.

Najveći preljubnici Zodijaka: Ova 3 znaka slomiće vam srce za tren oka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

565 Shares
565 Shares
Share via
Copy link