Horoskop

Za Bika, Vagu i Vodoliju avgust 2023. biće prilika za napredak i drastičnu promena života

horoskop-avgust-zena-bicikl

Često u najvećim izazovima nalazimo najveće mogućnosti za rast. Avgust će biti astrološki veoma intenzivan mesec, koji će nekima biti težak, ali svaki izazov predstavlja novu priliku da otkrijete nove delove sebe.

BIK

Očekuju vas mnoge promene i na poslovnom i na ličnom planu. Ovo vas može prilično umoriti, s obzirom na to da volite doslednost i rutinu. Ali ovo je odlična prilika da naučite da budete fleksibilniji. Avgust vam nudi priliku da izađete iz svoje zone udobnosti i naučite da pronađete unutrašnji mir čak i kada stvari ne idu po planu, piše Naj Žena.

VAGA

Često se dešava da preterujete drugima kako biste izbegli sukobe. Ali svaki put kada to radite, zanemarujete sebe i svoje potrebe. Ovog meseca, zvezde vas podstiču da postavite jasnije granice u odnosima i izrazite svoje potrebe. Ovo će biti veliki izazov za vas, ali će vam omogućiti da imate zdravije odnose na duge staze.

VODOLIJA

Avgust vas podstiče da postanete svesni svojih mana, bolnih iskustava i štetnih obrazaca ponašanja. Fokusiranje na svoju „tamnu stranu“ pružiće vam jedinstvenu priliku da bolje upoznate sebe i istinski prihvatite sebe. Na taj način ćete moći bolje da se razumete i istovremeno otkrijete kako da poboljšate svoj život.

Lavu i Ribama avgust 2023. godine donosi kataklizmu i najbolje bi bilo da ga prespavaju

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link