Horoskop Horoskopski znakovi

Početak 2022. godine Biku, Vagi i Škorpiji doneće ljubav života, zaljubljeni do ušiju misliće o braku

ljubav-horoskop

Svi maštamo o srdonoj duši, onoj jednoj, posebnoj osobi koja će doneti svetlost u našu tamu, odlediti naša smrznuta i okamenjena srca, vratiti nam veru u ljubav…Ma koliko to ne želeli da priznamo. I uvek ta večna pitanja: – Kada me čeka prava ljubav? Gde će se pojaviti? Kako ću je prepoznati?

Šta o pronalaženju srodne duše za naše putovanje kroz život kaže horoskop? Da li su nam zvezde naklonjene ili ne? Ko će od 12 znakova Zodijaka izvući dobitak na ljubavnoj tomboli i osvojiti ljubav za sva vremena?

Prema horoskopu, gotovo da ne postoji znak koji tokom naredne, 2022. godine, neće osetiti promene na bolje u svom ljubavnom životu. Neki će samo u tome imati više a neki manje sreće. Neko će želeti neobavezne veze a neko porodicu, čvrstu i stabilnu. Ova tri horoskopska znaka u svojim težnjama i željama imaće najviše sreće naredne godine:

Bik

Februar 2022. je fantastično vreme za Bikove, bilo da su sa partnerom ili solo. Početkom proleća zapljusnuće ih romantika, stižu nove ljubavi, a miris proleća donosi i naznake nove ljubavi. Bikovi koji u ovom periodu započnu ‘ozbiljnu’ vezu imaju sve šanse za pozitivan ishod i uspeh. Sledi duži period ljubavi i ružičasta budućnost. Isto važi i za leto: odnosi će biti harmonični, problemi koji se pojavljuju u svakoj vezi biće rešeni bez mnogo muke, skrivanja, tajni. Sve u svemu, Bikove očekuje jedno toplo, harmonično, ljubavlju obojeno leto.

Vaga

Od početka 2022. Vage ne moraju uopšte da brinu o ljubavnim izazovima. Pred njima je srećan i harmoničan period. Od leta mogu očekivati nove ljubavne susrete, ali samo ako one to žele. A za to je neophodno da budu kao otvorena knjiga. Pa…Vage, razmislite, želite li trajnu, harmoničnu vezu sa osobom koju već ‘imate’ ili…vrabac, golub, grana? Krajem leta, ukoliko se odlučite da nastavite svoju već započetu vezu, možda krenete dublje i dalje sa partnerom, možda vezu i ozvaničite. Svakako ne čekajte jesen za to, jer je leto 2022. pravi period za ljubav za vas.

Škorpija

Za razliku od Vaga, Škorpije ne moraju da čekaju leto da svoju vezu sa partnerom uozbilje. Početak 2022. godine nudi im obilje prilika za to. Moguć je čak i brak ili makar život udvoje. Sve dok ne dođe proleće i krenu nova poznanstva. Škorpije će švrljati na proleće, bez sumnje, ali ih leto opet dočekuje prepuno emocija i ozbiljnih planova za vezu sa partnerom. Jesen se za ovaj znak nastavlja prepun sklada i stabilnosti, razumevanja i otvorenog iskazivanja osećanja, i tako će biti sve do kraja naredne godine. Iskoristite to.

 

Bik, Blizanci i Ribe su razmažena derišta koja žele sve najbolje, a nikada neće ni prstom mrdnuti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
3.4K Shares
3.4K Shares
Share via
Copy link