Horoskop Horoskopski znakovi

Julija Lifanova od 17. februara predviđa emotivni karambol za Bika, Vagu, Ovna i Lava

najveci-cudaci-horoskop-devojka

Venera i Mars 17. februara 2024. ući će u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije. Ova astronomska pojava predstavlja početak potpuno novog ciklusa u emotivnim odnosima za sve horoskopske znake – obe planete su matične i pre svega vladaju ljubavnim stvarima.

Ipak, posebnost ovog odnosa je ono što će se dogoditi zajedno sa Plutonom, koji je 22.1. ušao u znak Vodolije i remetiće ljubavne saveze tokom cele godine!

Čuvena ruska astrološkinja Julia Lifanova otkriva šta očekuje četiri znaka Zodijaka koja će biti najteže pogođena ovim tranzitima.

To znači da će se čak i oni ljudi koji su u čvrstom i srećnom braku suočiti sa promenama i iskušenjima iz Univerzuma. U vezi će se pojaviti nešto što ranije nije bilo – više slobode, transparentnosti i lakoće.

Bik

Venera, vaš vladar, je u konjunkciji Plutona i Marsa u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo sa osobom ili razgovor u postojećoj vezi o zvaničnom statusu veze. Pored toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne, tako da možete imati početak nove skrivene romanse, na primer na poslu ili sa nadređenim.

Budite sigurni da će ovog meseca početi nešto što će promeniti celu vašu ljubavnu godinu i uticati na ceo vaš život!

Vaga

Venera zajedno sa Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert. To znači da biste ove godine mogli doživeti potpunu transformaciju vaše veze jer će vam se u stomaku pojaviti leptiri za potpuno novu romansu.

Najverovatnije će ova osoba biti veoma ozbiljna finansijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a konjunkcija sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima) će dati karmički susret i veliku promenu u već postojećem savezu. Ako ste slobodni, od februara 2024. život će vas upoznati sa novim ljudima i pojaviće se strastvene romanse.

Sve se vrti oko Plutona, koji upravlja vašim intimnim životnim sektorom i takođe upravlja pitanjima lične transformacije – ljubavni odnosi će postati vaše pravo gorivo za napredak.

Lav

Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u ebruaru! Najverovatnije će početi nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvek ima efekat “crne rupe” i neopisivog magnetizma za čoveka. To vreme kada jednostavno ne možete da odolite.

Ako ste u braku, onda će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner vam može predložiti da počnete da živite odvojeno ili ćete se venčati.

Izvor: ATMA

Prvo pomračenje Sunca 2024. donosi tektonske promene za sve znakove Zodijaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

90 Shares
Share via
Copy link