Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka Zodijaka doživeće prijatna iznenađenja u drugoj polovini aprila, a sreća će biti na njihovoj strani

iznenadjena devojka

Sa astrološke tačke gledišta, druga polovina aprila neće biti tako burna kao njen početak. Koridor pomračenja je iza nas i retrogradni Merkur se postepeno bliži kraju. Za neke horoskopske znakove to će značiti da će im se sreća osmehnuti.

Astrolozi su identifikovali tri prava srećnika. Od sudbine mogu očekivati prijatno iznenađenje. Kraj aprila biće za njih izuzetno uspešan.

Bik

Konačno ćete moći da dođete do daha. Posle napete i haotične sezone Ovna, doći će dugo očekivani mir. Moći ćete da rešite sukobe i razjasnite najhitnija pitanja. Takođe će biti dobar trenutak da ojačate svoje odnose. Retrogradni Merkur može da vam vrati staru ljubav ili da vam pruži poznanstvo koje će imati izvanredan potencijal.

Međutim, imajte na umu da ljubav nije sve što je u životu. Krajem aprila takođe obratite pažnju na finansijska pitanja i karijeru. Držite pod kontrolom svoju tvrdoglavost i želju za takmičenjem. U suprotnom, možete napraviti greške.

Vaga

Sezona Ovna je poremetila harmoniju života koju toliko volite, ali sa njenim krajem moći ćete da je obnovite. Stabilnost će vam doneti osećaj olakšanja i konačno ćete moći da dođete do daha. Ali slušajte svoju savest. Pokušajte da se distancirate i sagledate sebe i svoj život iz nove perspektive.

Možda je malo neprijatno, ali to će vam dati odličnu priliku da rastete i učite. Takođe možete pronaći nova poznanstva, pa čak i ljubavna interesovanja tokom ovog perioda. U stanju ste da učite iz prošlosti i ispravite svoje greške. Moći ćete da dokažete svoju vrednost i da se založite za sebe.

Jarac

Konačno ćete se osećati sigurno. Vratiće vam se osećaj stabilnosti koji ste ne tako davno izgubili. Pošto ste ojačali porodične veze i našli podršku među svojim najmilijima, konačno ćete moći da se napunite energijom i snagom za važne korake.

Takođe ćete moći da prihvatite novi izazov, izađete iz svoje zone udobnosti ili dobijete priliku koju ne možete da odbijete – to je toliko obećavajuće. Vodite računa o svojim trenutnim problemima. Energija univerzuma će se konačno okrenuti u vašu korist. Šta god da započnete, uspećete.

Bik, Vaga i Strelac do kraja aprila 2024. primiće karmičku nagradu, a astrolozi objašnjavaju šta to znači

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
81 Shares
Share via
Copy link