Horoskop Nedeljni horoskop

Bik, Škorpija i Ribe su predugo odlagali probleme, moraće ih rešiti do 25. septembra

zena sanjalica horoskop

S vremena na vreme čovek mora da prođe kroz stvari i situacije od kojih inače beži i sklanja se. Iako su strašni, ovakvi momenti u životu su neophodni.

Astrolozi su predvideli teške odluke koje će se ove nedelje, od 19. do 25. septembra, naći pred tri horoskopska znaka.

Poznata vam je svima krilatica “nužno zlo”? Bik, Škorpija i Ribe će ove nedelje okusiti i pravi znak te sintagme.

Bik

Vaše nužno zlo, ove teške nedelje, dolazi u obliku toga da ćete morati za nepto da se molite na poslu.

Očekuje vas napeta situacija i komunikacija sa šefom ili drugim nadređenim. Iako ste možda do sada izbegavali određene teme, došlo je krajnje vreme da shvatite da !ako ne tražite-nećete ni dobiti”.

Bikovi su prethodnih dana uz mislima prolazili sve važne razgovore koje su vodili sa svojim šefom, zamišljajući kako i na koji način da mu saopšte stvari koje ih guše.

Ova nedelja će za vas biti “Ili biti ili ne biti”. Ili povucite prvi potez ili sedite i gušite se u sopstvenoj negativnosti i nezadovoljstvu poslom.

Potrebna vam je promena na radnom mestu, ali više od toga, potrebna vam je hrabrost da se ojačate i ostvarite tu promenu. To se neće dogoditi ako ćutite i ne činite ništa.\

Dakle, dragi Bikovi, ove nedelje će pred vas biti servirano nužno zlo sučlavanja sa sopstvenim kukavičlukom. Rizikujte i dokažite i sebi i svima da ste hrabri.

Škorpija

Postoji nešto što ste odlagali i znate da ćete se osećati bolje, ako to zaista uradite. Međutim, istina je da ste uplašeni da preuzmete odgovornost i vreme je isteklo.

Izgleda da nekome morate reći lošu vest. To može doći samo od vas, a vreme je od suštinskog značaja.

Pritisak koji ćete osećati tokom nedelje da  izađete na kraj sa ovim problemom biće ogroman, toliko da biste mogli postati neprijateljski nastrojeni u pokušaju da to izbegnete.

Škorpije, učinite sebi uslugu i samo uradite ono što treba da uradite. Zamislite sebe na drugoj strani ove ‘velike’ konfrontacije.

Ne može da traje večno, zato se što pre oslobodite. Ne morate se zauvek zadržavati na ovoj tegobnoj misli, posebno zato što ste vi ti koji patite od njene težine. Samo napred. Pronađite hrabrost i nastavite. Sad ili nikad!

Ribe

Kako se približavamo sezoni Vage, sve više se osećate kao da želite da počnete iznova, a to znači da morate da se rešite starog kako biste mogli da napravite mesta za novo. U vašem slučaju, Ribe, ‘staro’ se odnosi na dug i finansijsku odgovornost.

Do sada niste obraćali pažnju na finansijske probleme koji su se samo gomilali. Niste mislili da postoje posledice, i to ne zato što niste bili svesni da postoje, već zato što ste sebe doveli u stanje poricanja.

Nažalost, ove nedelje stanje poricanja više ne važi; morate da preuzmete nešto. Najverovatnije je reč o otplati nekog duga, ili dugova.

Ako možete da se suočite sa ovim problemom i da ga se rešite, onda ćete moći slobodno da se krećete u budućnost. Ne morate više da nosite ovaj teret, i imate sredstva da ga ispravite. dosta je poricanja i odugovlačenja. Stisni petlju i reši to.

Prevedeno sa: Your Tango

Nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra 2022. godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

88 Shares
Share via
Copy link