Horoskop Horoskopski znakovi

Bika, Raka i Vagu od 19. decembra progutaće vrtlog haosa i drame

zima-prozor

Poslednji dani 2021. mogli bi da vas odvedu putem kojim nikada niste očekivali da idete, a ako ste jedan od nesrećnih horoskopskih znakova koji će imati najgori period krajem decembra 2021. — Bik, Rak ili Vaga — onda verovatno osećate kosmički haos više od većine drugih ljudi.

Kada Venera krene retrogradno u Jarcu od 19. decembra, možda ćete se suočiti sa nedovršenim poslom sa nekim u svom životu. Ova retrogradnost će vas verovatno podstaći da imate iskren razgovor sa samim sobom o načinu na koji se nosite sa konfliktima i granicama koje ste postavili sa drugima, posebno kada Venera ponovo udružuje snage sa Plutonom 25. decembra.

Sezona praznika se takođe može poklopiti sa nekim frustrirajućim izazovima. Dok se rigidni Saturn 24. decembra sukobljava sa nepredvidivim Uranom, možda ćete se osećati posebno rastrzani između dve mogućnosti: da slepo pratite ono što vam je rečeno ili da poslušate svoj instinkt i da malo uzdrmate stvari. Možda se osećate kao da ste zaglavljeni između čekića i nakovnja, ali ta stena koja vas pritiska bi lako mogla da postane dijamant baš pod pravim pritiskom.

Evo zašto bi sledeći znaci zodijaka mogli da se nađu u haosu i drami krajem decembra 2021. godine:

Bik

Bićete frustrirani zbog svega što vas sputava. Osećaćete se loše krajem ovog meseca, a sve to zahvaljujući činjenici da je Venera, vaša vladajuća planeta, stacionirana retrogradno 19. decembra.

Ova situacija vas zbunjuje i frustrira, prisiljavajući vas da postanete malo snalažljiviji i fleksibilniji. Kako se mesec (i godina) približava kraju, možda ćete se osećati kao da određene situacije u vašem životu postaju sve naglašenije i intenzivirane.

Možda čak osectite kao da se oko osoba do kojih vam je stalo podižu zidovi, primoravajući vas ili da poštujete njihove lične barijere ili da ih srušite.

Dok se Saturn 24. decembra ukršta sa Uranom u Biku, bićete na ivici da se pobunite protiv svega što ograničava vaš potencijal. Pobunite se i rešite to što imate ili zauvek idite linijom manjeg otpora, izbor je samo vaš.

Rak

U poslednjim danima decembra doživećete više drame u vezi nego inače i imaćete osećaj kao da vi i vaša voljena osoba gazite jedno drugo po prstima.

Venera će krenuti retrogradno od 19. decembra, izazivajući dramu u vašoj sedmoj kući partnerstva. Ovo bi moglo da vrati uspavane konflikte u život, ohrabrujući vas da konačno razgovarate o “slonu u sobi”, o temi koju ste dugo izbegavali, i dobijete neke odgovore.

Ako se ne slažete sa nekim koga volite, pokušajte da ostanete pozitivni. Učite mnogo o tome kakav ste partner i kakav vam je partner potreban.

Prodiskutujte i zajedno prođite kroz teške stvari, jer bi to moglo da vas i vašeg partnera mnogo zbliži. U suprotnom, ostaje vam emotivni haos i ništa drugo.

Vaga

Vi stvarno osećate da je vaš lični život mnogo komplikovan. Ako vam se čini da je kraj ovog meseca težak, imate pravo da se žalite.

Venera — vaša vladajuća planeta — će 19. decembra krenuti retrogradno, zbog čega ćete se osećati ranjivije i osetljivije nego inače.

Ova retrogradnost se takođe dešava u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, što može izneti na videlo duboko ukorenjene emocionalne probleme. Ovi problemi su oduvek bili tu i tinjali su ispod površine.

Ova retrogradnost bi međutim mogla biti prelepa prilika da sve probleme koji će isplivati na površinu dobro proradite i prevaziđete. To je teško, ali pročišćujuće. Ili ćete prodisati ili se ugušiti u svemu što potiskujete.

Lav, Blizanci i Škorpija su najomražaniji znakovi, ali istina je potpuno drugačija

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1K Share
1K Share
Share via
Copy link