Horoskop Horoskopski znakovi

Do 29. maja Bik će plivati u lovi, Raka čeka ozbiljna veza a Lava i ljubav i poslovni uspeh

devojka

Kada mladi Mesec u Biku projuri kosmosom 11. maja, postaviće temelje za neke trajne odnose i dešavanja. Moto Bika je „polako i stabilno pobeđuje u trci“, zato, uzmite vremena da oblikujete svoje ciljeve i pustite da vam praktično i odmereno razmišljanje pomogne da ih oživite. Bik je horoskopski znak novca i luksuza, tako da je ovaj mladi mesec savršeno vreme za postavljanje finansijskih ciljeva (ili bar kupovinu koja odražava sav vaš naporan rad).

U maju takođe započinje jedan od dugo očekivanih tranzita: Označite 13. maj na kalendaru, jer tada Jupiter ulazi u Ribe (što je jedan od omiljenih Jupiterovih horoskopskih znakova). Ovo će predstavljati početak veoma izdašnog, emotivnog i umetničkog perioda. Traje do 28. jula, kada će se vratiti u Vodoliju. Posle teške 2020. godine, Jupiter u Ribama biće zaslužena poslastica. Magija, ljubav i nesebičnost biće u vazduhu!

Nakon što Jupiter uđe u Ribe, kosmos će nastaviti da vas podržava i uzdiže. 17. maja, Sunce u Biku formiraće trigon sa Plutonom, podstičući vas da prihvatite duboku introspekciju koja će na kraju povećati vašu snagu i samopouzdanje. A 19. maja, Venera u Blizancima formiraće trigon sa Saturnom, pružajući vašim odnosima mirne i stabilne temelje koji će vam omogućiti dugoročnu izgradnju poverenja.

Jednom kada sezona Blizanaca započne 20. maja, stvari će početi da postaju pomalo divlje. Na kraju krajeva, pomračenje Meseca u Strelcu dogodiće se 26. maja, što bi moglo pokrenuti neke nagle završetke, pa čak i neočekivane, nove početke. Sezona pomračenja zvanično će biti u toku, preoblikujući život kakav poznajete.

Promene u početku mogu biti teške, ali to je jedina stvar koja će vas prisiliti da rastete!

A kakva bi to bila sezona Blizanaca bez nekoliko kečeva u rukavu? Tačnije, retrogradni Merkur počinje 29. maja, čineći vaš ulazak u mesec jun emotivnom vožnjom na toboganima. Držite se čvrsto!

BIK

Maj je vaš mesec, jer je ovogodišnja sezona Bika ispunjena sa TOLIKO puno sreće.

Od 8. maja Merkur i Venera su ušli u vašu drugu kuću samopoštovanja. Ovo će vas podstaći da ostanete prizemljeni i da cenite sve divne stvari za koje ste toliko naporno radili u životu.

A od 11. maja privući ćete još više izobilja, jer se tada javlja mlad Mesec u Biku. Ovaj novi mesec približiće vam vaše pravo ja, vodeći vas ka osobi kakva ćete postati. Prepustite se i saznajte ko ste i za šta ste sposobni. Od 13. maja možete se sresti sa mnoštvom istomišljenika dok Jupiter ulazi u vašu društvenu, 11. kuću. Ovo će vas inspirisati da predvodite pokrete ili zajednice koje okupljaju ljude ili im se barem priključiti.

Dok sunce formira trigon sa Plutonom u vašoj avanturističkoj devetoj kući, možda ćete se osećati spremnim da napustite ono što je „sigurno“ u korist nečega što je izvan vaše zone komfora i menja vam perspektivu. Iskoristite to praktično, jer će Venera 19. maja formirati trigon sa Saturnom u vašoj 10. kući, kući ambicije, podstičući vas da se usredsredite na svoje ciljeve.

Jednom kada sezona Blizanaca započne, 20. maja, možda ćete se fokusirati na svoje finansijske ciljeve. To može zvučati dosadno, ali kada se pomračenje Meseca dogodi 26. maja, novac će potresti vaš svet! Dok ovaj krvavi mesec juri kroz vašu osmu kuću resursa, možda ćete videti rezultate svojih ulaganja, kako emocionalnih tako i finansijskih. Ovo čini ovo pomračenje Meseca savršenim vremenom za izmirenje bilo kakvih dugova, ako ih imate.

Međutim, novčani dobici se tu ne zaustavljaju. Kada 29. maja Merkur krene retrogradno, imaćete više gotovine nego ideja za kupovinu. Odvojte vreme da preispitate svoje potrošačke navike i pronađite sigurne pozicije za ulaganja, poput nekretnina ili nečeg što će vam se isplatiti na duge staze.

RAK

Period Mladog meseca od 11. maja će vas podstaći da se umrežite sa istomišljenicima. Zajedno možete oživeti nešto neverovatno. Možda se čak i zateknete da putujete na daleka odredišta kada Jupiter uđe u vašu devetu kuću 13. maja. To će vas podstaći da se bavite aktivnostima koje vam otvaraju um i šire vašu svest. Avantura vas čeka!

Do 17. maja poznanstvo ćete možda pretvoriti u vezu. Dok sunce formira trigon sa Plutonom u vašoj sedmoj kući partnerstva, osećate se spremni da odbacite površne veze i zamenite ih nečim daleko ozbiljnijim i trajnijim. A 19. maja, emocionalne veze samo će se pojačati dok Venera formira trigon sa Saturnom u vašoj intimnoj osmoj kući. Deljenje onog što vam je na srcusamo će produbiti ljubav, pa se slobodno opustite i uživajte u ovom divnom periodu!

LAV

11. maja Mladi mesec će se probiti kroz vašu ambicioznu 10. kuću, podstičući vas da iskoristite svoj unutrašnji autoritet i dokažete koliko ste vredni uspeha. U stvari, možda uložite novac u neke pametne investicije kada Jupiter uđe u vašu osmu kuću zajedničkih resursa do 13. maja. To će vam pomoći da izmirite dugove i uliti vam novu energiju a i novčani dobitak.

Bićete još fokusiraniji na karijeru do 17. maja. Tada će Sunce i Pluton biti u vašoj produktivnoj šestoj kući, dajući vam epski podsticaj za energiju neophodnu da biste se pozabavili spiskovima obaveza i preuredili svoju dnevnu rutinu. Izvucite maksimum iz ovog dana! Do 19. maja možda ćete otkriti da jedno od vaših novih prijateljstava postaje ozbiljnije, jer Venera formira trigon sa Saturnom u vašem partnerskom polju, omogućavajući vam da izgradite nešto dugoročno sa osobom u koju imate poverenja.

Sezona blizanaca počinje 20. maja, potpuno aktivirajući vašu sposobnost da budete centar pažnje u društvu. Međutim, do 26. maja možete otkriti da vam romantična veza ili kreativni projekat odnose većinu pažnje. Krvavi mesec zaploviće kroz vašu petu kuću zabave i koketiranja, što bi moglo samo pokrenuti neverovatnu romansu – ali da li ta romansa uključuje drugu osobu ili neku fenomenalnu kreativnu ideju, ostaje da se vidi!

Vaga i Strelac su najsrdačniji znakovi Zodijaka koje svi obožavaju i kroz život idu sa osmehom

387 Shares
387 Shares
Share via
Copy link