Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Rak i Devica će imati najviše razloga za sreću ovog proleća

horoskop-prolece-devojka

S prvim cvećem i toplijim zracima Sunca dolaze i mnoge promene. Svejedno da li je reč o poslu ili privatnom životu – na ova tri znaka Zodijaka će promene jako delovati – u pozitivnom smislu, pa možemo reći da će proleće biti njihov deo godine.

Bik

Ako sa nečim niste zadovoljni, bez obzira da li je to u vašem privatnom ili poslovnom životu, sada je pravo vreme za promene. Snažna ličnost Bika preuzeće kontrolu i pobrinuće se da donesete važne odluke. Nemojte pri tome zaboraviti da odvojite dovoljno vremena za sebe.

Rak

Nemate više volje da čekate da se problemi reše sami od sebe. Bilo da je reč o ljubavi, porodici ili na poslu: odmah ćete preuzeti sudbinu u svoje ruke. Ovog proleća Rakovi će imati pune ruke posla – ali će zato na leto moći da uživaju punim plućima.

Devica

Tokom proleća Device će pronaći novu energiju – kakvu već dugo nisu osetile! Bićete efikasniji na poslu, osetićete nadolazeću kreativnosti i bićete izuzetno motivisani. Sve su to stvari važne za postizanje željenih poslovnih ciljeva. Treba samo da pripazite na finansije, odnosno nemojte da trošite na nepotrebne stvari. Onda će se vaš napor zaista isplatiti.

Mesečni horoskop za april 2019. godine

Izvor: Miss7.24.hr.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

491 Shares
491 Shares
Share via
Copy link