Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Lav i Vodolija od 11. aprila biće frustrirani i nervozni iznad granice mogućeg

horoskop zamisljena tuzna

Kada se sunce kreće kroz Ovna, inspiriše vas da snažno pritisnete gas i zaboravite na kočnice. To čini da želite da pobedite u igri svakim otkucajem svog srca. Ostavlja vas bez daha i ushićene, jer sezona ovna uvek ima način da vas natera da budete najbolji.

Međutim, kao i svaki horoskopski znak, Ovan ima i tamnu stranu. A kada vas nešto sputava tokom sezone Ovna, to može učiniti da se osećate više frustrirano i nestrpljivo nego što ste se *ikad* osećali. Ako ste jedan od horoskopskih znakova koji će imati najgori period od 11. aprila 2022. — Bik, Lav ili Vodolija — onda ćete otkriti koliko ste otporni.

Sada nije vreme za brza rešenja i prečice. Umesto da tražite lako rešenje, prihvatite činjenicu da je pred vama dug put. Iako ćete morati da radite za sebe, ne dozvolite da vas sumnja ubedi da nešto ne možete da uradite.

Mnogi će se obeshrabriti količinom posla koji je pred nama, a samo nekolicina će se osećati inspirisano njime. Verujte u svoju sposobnost da budete jedan od onih nekoliko izabranih, jer nema razloga zašto to ne možete biti.

Evo zašto ovi horoskopski znaci mogu pretvoriti tešku situaciju u priliku za promene:

Bik

Možda se osećate poraženo i spremni ste da odustanete. Astrologija u ovom periodu stavlja veliki pritisak na vaš profesionalni život.

Na kraju krajeva, astralni događaji u vašoj 10. kući karijere dovode do toga da se osećate kao da upadate u ćorsokak umesto da jurite napred. Ne sudite o svojoj poziciji u ovoj trci (barem ne još), jer će stvari izgledati mnogo drugačije kada prođete kroz ovu krivinu.

A ako se vaši ciljevi ne razvijaju tako brzo kao što ste se nadali, imajte na umu da se putevi mogu otvoriti kada to najmanje očekujete.

Lav

Možda se osećate frustrirano zbog stagnacije u vašoj vezi. Konflikti i tenzije bi mogle da isplivaju na površinu u ovom periodu, posebno u vašim partnerstvima jedan na jedan.

Možda ćete se osećati kao da se ne viđate oči u oči sa nekim sa kim treba da se slažete. A ako imate neprijatelja na svom putu, antagonistička energija koju vam šalju mogla bi dostići nove visine ove nedelje.

Budite čvrsti i verujte u svoju tačku gledišta, ali ne zaboravite: može mnogo toga da se dobije razumevanjem tuđe situacije i odakle neko drugi dolazi.

Vodolija

Osećate sve veći pritisak na ramenima. Možda ćete se osećati kao da se na vas mnogo frustracija obrušava sa svih strana. Na kraju krajeva konstelacija zvezda je takva da bi to moglo da izazove neprijatne situacije pred vašim pragom.

To bi takođe moglo da poveća jačinu vašeg unutrašnjeg kritičara dok sami sebe osuđujete mnogo oštrije nego što je potrebno. Upamtite – samo se trudite najbolje što možete, a ponekad je nerealno tražiti od sebe da uložite 100 posto svog truda u nečemu.

Ali ne brinite, jer teška vremena često otvaraju put lepim vremenima.

Bik, Rak, Škorpija i Ribe u strahu od samoće partneru će oprostiti i prevaru

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

328 Shares
328 Shares
Share via
Copy link