Horoskop Horoskopski znakovi

Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji od 21. januara mlad Mesec u Vodoliji doneće najuzbudljivije trenutke

devojka horoskop mesec

Posle astrološki teškog perioda u kome su vladali retrogradni Merkur i Mars, 21. januara stiže mlad Mesec u Vodoliji.

To znači da možemo da očekujemo rasterećenje i prilike da počnemo iznova u ovoj novoj 2023. godini.

Astrolozi ističu da energija Vodolije pojačava intuiciju, te da nas „tera“ da razmišljamo o budućnosti i kujemo planove i ciljeve za buduće dame. Oni savetuju da razmislimo o tome gde nam je bio fokus prethodnih godina.

Kada utvrdimo o kojoj je oblasti reč, sve svoje snage treba da usmerimo na to da seoslobodimo stega prošlosti i do detalja zamislimo kako tačno želimo da izgleda to polje života.

– Mlad mesec predstavlja nove cikluse, a od ove mene možemo očekivati inovativnost, izraženu individualnost, želju za prijateljstvom… Ovo je odlično vreme za traženje jedinstvenih ili nekonvencionalnih rešenja za probleme, ističe astrološkinja Liz Simons, piše Blic žena.

Ona dodaje i da će fiksni znaci Zodijaka, odnosno Vodolija, Škorpija, Lav i Bik, najviše osetiti energiju mladog Meseca, odnosno njima će doneti najuzbudljivije trenutke.

Bik

Za Bika je ovo sjajan trenutak da radi na svojoj poslovnoj reputaciji. Detaljno isplanirajte kako biste voleli da izgleda vaš profesionalni put u narednim mesecima.

Ako je naporan rad i trud već iza vas, oni će se sasvim sigurno ubrzo isplatiti. Moguće je da vas očekuje i nova, primamljiva poslovna ponuda. Neki veoma uticajni ljudi mogli bi da vam pomognu da napredujete.

Lav

Ovo je vreme kada bi trebalo da poradite na zbližavanju sa partnerom. On treba da vam bude i ljubavnik, ali i najbolji prijatelj. Mlad Mesec doneće pozitivne promene u vaš ljubavni život.

Ako ste sami, očekujte uskoro novo poznanstvo sa osobom koja će ostaviti snažan utisak na vas. Ne plašite se ni da vi napravite prvi korak. Ovo su dani puni pozitivne energije za vas.

Škorpija

Mlad mesec osvetljava vašu četvrtu kuću, kuću porodice, porekla, prošlosti i doma, tako da očekujte promene na ovim poljima. Moguće je da ćete se pomiriti sa nekim članovima porodice ili imati neki nov, uzbudljiv događaj u porodičnom krugu.

Pored dešavanja u krugu porodice, očekujte i da će vam biti potrebno više privatnosti nego inače, te da ćete se fokusirati na svoj unutrašnji svet. Vreme je da shvatite koje delove prošlosti želite jednom zauvek da ostavite iza sebe.

Vodolija

Ovo je period kada ćete se posvetiti samousavršavanju i radu na svom samopouzdanju, a to je samo početak takvog višemesečnog putovanja. U redu je da budete pomalo sebični, neka vas to ne brine!

Ova mena donosi optimizam, nadu i lakoću i donosi pozitivne promene u sferi obrazovanja, putovanja i ideja, a moguće je da će vas sinuti i ideja od milion dolara, ona koja bi mogla da vam preokrene život. Takođe, ovo je period u kom do vas mogu slučajno doći vrlo važne i uzbudljive spoznaje i informacije.

Devica, Škorpija i Jarac dovoljni su sami sebi, tri horoskopska znaka imaju mnoštvo negativnih osobina

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link