Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Lav i Škorpija do 20. februara moraju da paze na svaki korak koji načine

briga opreznost

Periodi retrogradnog Merkura (koji se dešavaju svakih nekoliko meseci i traju otprilike tri nedelje) uvek zakomplikuju naše živote u domenima razmišljanja, vremena, tehnologije i komunikacije – što su područja kojima Merkur vlada u astrologiji.

Prvi retrogradni Merkur u 2021 počeo je 30. januara i trajaće do 20. februara, a posebno će biti izazovan za tri znaa Zodijaka:

Bik

Budite vrlo pažljivi i predani na poslu narednih nekoliko nedelja. Budući da ovaj retrogradni period Merkura pogađa sektor karijere, lako bi moglo da dođe do nesporazuma i loše komunikacije na radnom mestu. S

Osetićete napetost između želje da napredujete na projektima i udaranja u prepreke izazvane retrogradnošću.

Ne forsirajte stvari i izbegavajte nove poduhvate na poslu ili ozbiljne razgovore o svojoj profesionalnoj budućnosti. Umesto toga, pažnju usmerite na reviziju starih projekata i obavezno dvaput proverite svoj rad pre nego što pritisnete send.

Lav

Budite oprezni, ovaj retrogradni period Merkura ustremio se na vaš ljubavni život. Stare rane između vas i partnera (ili bivšeg) mogle bi ponovo isplivati na površinu.

Izgledna su i nerazumevanja u komunikaciji komunikacije, pa pokušajte da reči ne shvatate previše lično i budite pažljivi u načinu na koji se izražavate putem teksta, jer je tokom ovog tranzita lakše izvaditi stvari iz konteksta.

Koliko god stresno bilo, ovaj retrogradni preokret u vašim bliskim vezama zapravo je dobra stvar – jer bi vam mogao pomoći da pronađete bolju ravnotežu sa partnerom i razjasnite probleme koji su se možda taložili ispod površine.

Škorpija

Ovo retrogradno putovanje verovatno će delovati vrlo emotivno na vas. Previranja sa članovima porodice ili nesigurnosti iz detinjstva mogla bi isplivati na površinu, pa budite spremni da se suočite sa osećanjima koja proizilaze iz toga.

Takođe je moguće da ćete možda morati da se suočite sa nekim nesuglasicama i u svom domu, pa pokušajte da budete mirni ako doe do svađa.

Najvažnije za ovu retrogradnost je imati prostor za povlačenje i osećaj razumevanja dok se nosite sa svojim emocijama. Obratite se pouzdanim prijateljima za moralnu podršku.

Raka, Strelca i Ribe očekuje eksplozivno proleće ljubavi, pobede i promena

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

508 Shares
508 Shares
Share via
Copy link