Godišnji horoskop Horoskop

Za Bika, Jarca i Vodoliju 2024. donosi povratak starih ljubavi i test naučenih lekcija

elegant-couple-sitting-home-near-christmas-tree
Foto: prostooleh / Freepik

Za mnoge parove raskidanje je sastavni deo njihove burne ljubavne veze. Nakon više sitnih raskida događa se često da veza konačno puca, da se raskid ozvaniči i potraje određeni period.

Međutim, nakon nekog vremena mnogi i dalje ne zaboravljaju svoju staru ljubav, a ta burna osećanja i dalje negde duboko miruju i traže način da se iskažu.

Tu se može dogoditi i nastavak ovakvih ljubavnih priča.

Tri znaka imaju ozbiljne šanse da obnove stare ljubavi i veze sa nekadašnjim partnerima, a čak je moguća obnova i nekadašnjeg intenziteta strasti koja im je toliko nedostajala.

Bik

Za razliku od 2023. godine, dolazeća 2024. na polju romantike obećava mnogo više uzbuđenja i snažnih emocija.

Biće mnogo više izlazaka, novih poznanstava, ali mogućnosti da bivši ljubavnici žele obnovu veze.

Zvezde podržavaju još jedan pokušaj obnove ljubavi pod uslovom da vaša zajednička istorija nije obeležena nasiljem i teškim ličnim uvredama.

Bikove karakteriše racionalnost i uzdržanost, ali i malo priče tokom veze. Ipak, nakon raskida Bikovi mogu istinski patiti za partnerom i sanjariti o povratku lepih dana prošlosti.

Upravo zbog toga se Bikovi najčešće obraduju i saglase sa partnerom koji dođe sa ponudom za novi početak.

U svakom slučaju, ukoliko pristanete na povratak i novi početak, obavezno raščistite sve nesuglasice i nesprorazume pre nego što krenete u obnovu zajedničkog života.

Nemojte se zapostaviti, nekad ova veza bude u skladu sa vašim ličnim željama i vrednostima, ali sa određenom dozom kompromisa.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj odgovornosti i stabilnosti. Svoje ljubavne veze ne prekidaju tek tako, već to čine tek nakon što su duboko uvređeni i ubeđeni da je zaista kraj.

Ipak, tokom drugog dela iduće godine moguće je da će jedna od bivših ljubavi ponovo zakucati na vaša vrata. Iako nećete biti spremni na to iznenađenje, a i emocije koje ste nekada imali više nisu toliko snažne, moguće je da ćete vrlo teško uspeti da izgovorite NE.

I pored toga što ste dugo pokušavali da se oslobodite patnje za tom osobom, možda ćete popustiti pod pritiskom dosadnog bivše ljubavi.

Ipak, pre konačne odluke morate dobro razmisliti da li ste spremni i da li je vredno ulaziti ponovo u taj odnos. Ako previše strahujete od ponavljanja brodoloma, onda to možda nije najbolja ideja.

Ali morate znati da zvezde kažu kako je pozitivna promena moguća i da ukoliko ste naučili da zaštite sebe od tako burnih svađa, onda je možda zaista vreme da razmislite obnovi ljubavi.

Vodolija

Naredna godina za Vodolije može biti prekretnica u ljubavi. Ukoliko još uvek razmišljate o odustajanju od nekadašnje ljubavi i pre svega dobre osobe, moguće da vas je sada stigla “naknadna pamet”.

Skloni ste da svog partnera objektivno posmatrate tek onda kada ste razdvojeni.

U 2024. godini možete napokon shvatiti ko je osoba koja vam toliko nedostaje i sa kojom želite ponovo da uspostavite dublju vezu.

Imate urođenu empatiju i saosećajnost, što je dodatni tas na vagi pomirenja i uplovljavanja u staru ljubavnu vezu. Razmislite dobro.

Ukoliko to zaista želite, onda možete i sami preduzeti prvi korak. Porazgovarajte sami sa sobom i procecnite o kojoj vi osobi razmišljate. Da li je reč o stvarnoj osobi ili vašoj predstavi, idealizaciji i iluziji koju o toj osobi čuvate.

Ukoliko se pomirite, zapamtite da je ključ u obostranom trudu i razumevanju, ali pre svega balansu između razuma i emocija.

Šta karma sprema za svaki znak Zodijaka u 2024: Lavove čeka težak period, Vage izlazak iz zone komfora

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link