Horoskop Horoskopski znakovi

Sa Bikom, Jarcem, Rakom i Škorpijom najlakše ćete izgraditi budućnosti i zadržati ih u vezi

Zavesti muškarca često nije lak izazov. Većina njih pada na atraktivan izgled u kombinaciji s prijatnom lićnošću, a malo kulinarskog i sportskog znanja dobitna su formula uspeha.

Problemi nastaju kada početna privlačnost splasne i kada treba održati njegovu pažnju.

Bik

Muškarac u ovom horoskopskom znaku je stabilan i ne voli promene. Kada započne vezu, svim silama će se truditi da ona opstane.

Bik će da raskine samo ako je sateran uza zid i ne vidi drugo rešenje. Njegovu pažnju zadržaće lepa i doterana žena koja voli kuvanje, muziku i uredan dom, oko kojeg se ponajviše sama brine.

Rak

Odmalena mašta o porodici kao sigurnoj luci u koju će se uvek moći vraćati. Ako ste nežna partnerka koja mu posvećuje mnogo pažnje, vodi računa o tome da je frižider uvek pun, a kuća čista, dobri su izgledi da će sa vama ostati zauvek. Zauzvrat će i sam davati puno i biti partner kakav se samo može poželeti.

Jarac

Ne ulazi olako u veze te ulaže velik trud u uspeh i trajnost odnosa u kojem se emocionalno angažovao.

Privlače ga odgovorne, marljive i ambiciozne žene koje drže do sebe i ostvarene su u poslovnom i finansijskom smislu. S druge strane, žena koja je neozbiljna i živi od danas do sutra brzo će ga naterati da pobegne glavom bez obzira.

Škorpija

Gašenje početne strasti neće ga oterati iz veze ako mu partnerka okaže trajnu i odanost. Stekne li utisak da mu druga žena neće pružiti bitno bolje uslove, ostaće s vama.

Za 4 znaka ove zime stižu tajne ljubavi i tajni neprijatelji

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.5K Shares
1.5K Shares
Share via
Copy link