Horoskop Horoskopski znakovi

Bik grabi punom parom napred do kraja 2023. godine, a Ovna čekaju vredne nagrade

devojke srecne

Astrološkinja Senka Ljubić iznela je svoju prognozu za 2023. godinu i dva znaka izdvojila kao posebno blagoslovena.

Jedan horoskopski znak očekuju uspesi na poslovnom i privatnom planu, a drugi će ubirati slatke plodove svog pređašnjeg vrednog rada.

Bik

Od marta vam život širom otvara vrata. Ovo je godina buđenja i povoljnih prilika, pa vaš oprez, sumnje ili lenjost nestaju u trenu. Glava vam je puna originalnih poslovnih ideja. Vreme je za akciju, a u periodu oko vašeg rođendana moguć je zapaženi uspeh, novi posao ili pokretanje posla.

Pojavljuje se vaše novo ja, sa novim vizijama života i nadahnutim ciljevima prema kojima se polako, ali nepokolebljivo krećete. Zaokupljeni poslom imaćete manje vremena za prijatelje i druženja, možda će vas i razočarati poneko raskinuto prijateljstvo, ali vaš uspešni poslovni i privatni život daje vam snažan osećaj zadovoljstva. Kada se osećate sigurno, vaša kreativna, zabavna, vesela strana se razdragano budi.

Okružićete se lepotom, proširiti svoje kreativne talente, dopustićete sebi opuštenost i uživanje.

Ipak, kako vam sve ide od ruke, morate da budete na oprezu da ne preterate u trošenju i dokolici. Venera je vladarka Bika, pa kad tokom leta bude u retrogradnoj fazi, preispitajte svoje vrednosti, porodične odnose i prepoznajte šta vam je sada važno u životu. Dopustite da se vaše nove želje razigraju i uživajte u ljubavnoj sreći.

Ovan

Intenzivan početak godine sa Jupiterom koji je do sredine marta u vašem znaku iskoristite maksimalno za otvaranje novih puteva razvoja. Ne manjka vam ideja koje vas vode u poduhvate koje nikad pre niste isprobali. Osećate vitalnost, uzbuđenje i ništa vas ne može zaustaviti.

Što bolje osmislite svoje ciljeve, to će uspeh koji kreće od druge polovine marta biti veći. Odlična finansijska situacija i veća zarada daju vam duboki osećaj sigurnosti. Želja da budete nezavisniji jača je nego ikada, pa ako je vlastiti posao deo vaših snova, krenite u tom smeru.

Dok vas životne okolnosti podržavaju, vaš unutrašnji svet počinje da pulsira drugačijom vrstom energije. Unutrašnji izvor inspiracije usporava svoj tok, glas intuicije slabije se čuje i upozorava vas da morate bolje da se povežete sa svojim bićem. Prošlost i sve što nije imalo pravi završetak, neodgovorena pitanja i stare ljubavi sve se češće pojavljuju tokom godine.

Nije lako suočiti se sa potisnutim slabostima, neprijatnim temama i strahovima, ali samo tako ćete pročistiti osećanja i osnažiti intuiciju i kreativnost.

Izvor: Sensa

Bik, Lav i Devica u naredne 3 godine ostvariće svoje snove i slaviti svaki trenutak

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link