Horoskop Horoskopski znakovi

Za Bika, Devicu, Škorpiju i Ribe kraj godine donosi velike životne promene

Polako privodimo kraju još jednu godinu. Vreme je za sumiranje rezultate, ali i pravljanje planova za narednu. Međutim, za ova četiri horoskopska znaka, završnica 2019. donosi brojna iznenađenja.

Bik

Za osobe rođene u znaku bika će sredina decembra biti poslovno vrlo aktivna – i uspešna! Biće nagrađen i pohvaljen za svoj posao – npr. u obliku povećanja prihoda.

Sledeće godine će Bik preuzeti više odgovornosti, te će mu to dati novu motivaciju.

Devica

Jupiter u Jarcu će 3. decembra doneti više stabilnosti u svakodnevicu Device. Posebno će poslovne projekte moći uspešno da privedu kraju.

Pozitivni rezultati doneće ti više poštovanja od šefa te ti otvoriti put ka novim uspešnim poslovnim uspesima sledeće godine.

Pun Mesec 12. decembra će biti sudbinski za 3 znaka

Škorpija

Škorpije trenutačno ima tri planeta koje mu jačaju leđa. Naime, Jupiter, Mars i Merkur pobrinuće se da škorpija ima grandiozan završetak godine.

Sada treba svoje talente i prednosti dvostruko dokazati – poslovno, ali i privatno. Trud će se isplatiti te će ti sledeća godina biti dvostruko uzbudljiva.

Ribe

Ribe će na kraju godine osetiti navalu motivacije. Odjednom ćeš postati optimistična, a posebno ćeš u ljubavi pronaći novu motivaciju i dati pun gas.

U vezi ti je možda trenutno pomalo naporno i trudiš se dati novu pozitivnu energiju – što će uroditi plodom sledeće godine. Ako si solo, odjednom ćeš dobiti volju za izlaženjem te upoznavanjem novih ljudi.

Ovan, Blizanci, Lav, Škorpija, Strelac i Vodolija u narednih 5 godina postaće najbolja verzija sebe

Izvor: Espreso

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link