Horoskop Horoskopski znakovi

Bika, Devicu i Jarca očekuje čarobna zima 2023, vreme preporoda, sreće i napretka

devojka zima horoskop

Zima 2022/2023. godine predstavljaće period preporoda, a za neke i znakove Zodijaka i svojevrsni novi početak života.

Zimski meseci pred nama donose sjajnu energiju svim horoskopskim znacima i priliku da isprave sve svoje greške iz prošlosti.

Ipak, astrolozi tvrde da će tri znaka Zodijaka imati posebnih razloga za radost, s obzirom da ih u zimskim mesecima očekuje obilje sreće i napretka.

Bik

Bikovi, ključni je trenutak da preduzmete rizik – sad ili nikada. Povratak u prošlost i evociranje onoga što vas je tada promenilo i sada može da vam proširi vidike i otvori nove horizonte.

Najekstremnije promene Bikove očekuju na poslovnom planu, a period pred nama je idealan za komunikaciju i druženje.

Bikove očekuju neka nova divna poznanstva, ljubavni život dobiće na dinamici, a njihov optimizam značajno će nabujati. Partner će imati puno razumevanja i podrške u najvažnijim životnim odlukama.

Devica

Device, vreme je da pokupite sve svoje pošteno zaslužene nagrade i svima pokažete kolike su vaše sposobnosti. Prestanite da odbijate komplimente, jer svaku reč hvale debelo ste zaslužili.

Device će tokom predstojeće zime sijati strašću i autentičnošću, a njihovo raspoloženje biće neverovatno. Inovativnost i maštovitost najveće promene doneće na polju posla, a zimski meseci zalečiće im ljubavne rane.

Oni koji su u vezi uspeće da se fokusiraju na pozitivno i da reše neke stare konflikte.

Jarac

Zima je idealan period za Jarčeve, a sve što su prethodne zime naučili, ove će moći da primene, pošto će biti spremni za sve nove uloge i zadatke.

Jarčevi tačno znaju šta žele i šta im je potrebno da ostvare svoje ciljeve. Puni su optimizma, energija im je čista, a njihova aura sija zaslepljujućom svetlošću.

Ovo je predivan period da se povežete  sadrugima, ali da k izdvojite neko vreme za sebe i više se opustite.

Pazite se ova 4 znaka, spremni su i da ubiju zbog ljubavi svog života

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

4.3K Shares
4.3K Shares
Share via
Copy link