Dnevni horoskop Horoskop

Bik, Blizanci i Škorpija su najveći srcolomci Zodijaka

Muškarci ovog horoskopskog znaka žene ostavljaju bez daha. Pojedini znakovi horoskopa su pravi šarmeri i izdvajaju se od ostalih po svojim sposobnostima zavođenja, a Bik, Blizanci i Škorpija prednjače u tome.

Bik

Iako je toga nesvestan Bik spada u vrhunske zavodnike horoskopa. On je spontan i to je ono čime osvaja nežniji pol. Kraj njega žena se oseća posebno, a ume da priredi vatromet emocija i pažnje. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvesno privuku i one koje ne bi želeli, piše Superžena.

Blizanci

Drugo ime za Blizance je šarm. Retko koja dama može da im odoli. Obožavaju da zavode i umeju jako lepo da govore te uvek uz neku zanimljivu priču osvajaju lepši pol. Ističu svoj intelekt čime se izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnim stavom vezuju osobu koju su pikirali za ceo život.

Škorpija

Ovog muškarca teško da nećete primetiti. Njegov pogled ne može da vas ostavi ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko oseća i njegova intuicija je izražena do te mere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu veoma predan uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

Lav, Strelac i Vodolija ne mogu da vole samo jednu osobu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
287 Shares
287 Shares
Share via
Copy link