Horoskop Horoskopski znakovi

Bika, Blizance i Devicu u jesen 2021. očekuje finansijski procvat, a novac će im se lepiti za prste

horoskop novac

U jesen se menja celokupna priroda, a ista situacija je i na polju astrologije. Astrolozi na jesen gledaju kao na period mahom pozitivnih i korisnih promena.

Posebne benefite jeseni pred nama osetiće Bikovi, Blizanci i Device, koje do zime očekuju obilje i neslućeni finansijski dobici.

Bik

Jesen 2021. je definitivno vreme za Bikove. Sve će im ići od ruke i završavati čak i bolje nego što su se nadali. Posebno će biti uspešni u poslovima koje su unapred isplanirali za ovaj period.

Između ostalog, jesen je i savršeno vreme da Bikovi zatraže povišicu, koja može biti izdašnija nego što su i zamišljali.

Blizanci

Blizanci u predstojeću jesen treba da se oslobode svih briga koje su ih morile i svih sumnja koje su imali u sebe same. Čak i ako im se trenutna situacija ne čini savršenom, nema potrebe za sekiracijom.

Harmonija i poverenje u sebe same i svoje postupke zagarantovano će im doneti veliki finansijski dobitak i uspehe, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Devica

Device se dugo nalaze u profesionalnom haosu, a jesen pred nama konačno će im omogućiti da uvedu prekopotrebni red u svoje finansije i poslove.

Usled povećanja prihoda tokom jesenjih meseci Devicama se mogu otvoriti mnoga nova vrata u životu i pružiti brojne šanse za napredak. Ova šanse Device ne bi smele da propuste.

Šta žene Zodijaka zaista žele od braka a na šta nikada neće pristati?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

926 Shares
926 Shares
Share via
Copy link