Poznati Vesti

Popularni voditelj Ber Grils definitivno napušta civilizaciju: „Odlazim dok ne bude prekasno“

ber grils
Printscreen

Bivši marinac, avanturista i poznati tv voditelj Ber Grils najavio je da će pobeći od modernog života i da se sa porodicom seli na nepoznatu lokaciju.

„Ovo je bila teška odluka, ali sam želeo da reagujem pre nego što bude prekasno. S tim na umu, sa porodicom sam se preselio na nepoznatu lokaciju u divljini. Planirali smo ovaj potez već neko vreme. Priprema je bila ključna. Radujem se budućnosti“, napisao je Grils na Tviteru.

Iako je ova odluka mnoge iznenadila, brojni komentari ispod njegove objave naglašavaju da je verovatno u pitanju prvoaprilska šala.

Podsetimo, Grils se proslavio brojnim avanturističkim emisijama u kojim je demonstrirao na koje načine možete preživeti ukoliko se izgubite u divljini.

Poznat je po tome da se u emisijama nije libio da pije sopstvenu mokraću kako bi preživeo, kao i da bez problema konzumira razne insekte.

Podsetimo, on je 2021. godine boravio i u Srbiji kako bi snimio materijal za emisiju „U divljini sa Berom Grilsom“. On je odabrao Staru planinu za lokaciju nove epizode i kasnije rekao da je oduševljen prirodom naše zemlje.

– Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu – poručio je Grils.

Izvor: Nova

Nedeljko 41 godinu živi u kući od blata, okružen zverima: „Ljudi me izbegavaju i kažu da sam lud 100%“

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
10 Shares
Share via
Copy link