Beograd Ljubimci

Ema se vraća kući: Beograđanin nakon 3 godine pronašao izgubljenu mezimicu (VIDEO)

Kada je nestala pre tri godine Ema je slomila srce vlasnicima. Tražili su je, angažovali se, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Danas, nakon pune tri godine, oni su se ponovo sreli.

Neverovatna priča nas vraća unazad, kada je Ema nestala iz doma u kome je živela kao kućni ljubimac. Ko zna gde je i kako živela sve ove godine, do trenutka kada je u Udruženje “Beta” Beograd stigao poziv savesnih građana.

Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji deluje kao da je vlasnički, prenosi PetFace.

Čip pomogao da se pronađe vlasnik

Volonteri su odmah izašli na teren, psa odveli kod veterinara, a na osnovu čipa – odmah su pronašli podatke vlasnika i pozvali ga.

“Ljudi, vi ste neverovatni. U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas, posle tri godine od nestanka, konačno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom! Hvala svima koji su se angažovali da nađemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspeli smo zajedno da učinimo nemoguće mogućim. Hvala i ovim divnim ljudima što ni posle toliko vremena nisu odustali od nje. Odmah su od nas otišli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema nažalost ima srčanog crva, ali verujemo da će se i sa tim izboriti, posebno sada kada je okružena ljudima koji je obožavaju”, napisali su volonteri “Bete”.

Susret između Eme i njene porodice bio je emotivan i veseo, a kako su naveli ljudi iz “Bete”, ni oni nisu odavno doživeli ovako emotivne trenutke.

“Još jednom smo se svi uverili koliko je važno čipovati pse i prijaviti nestanak! Vodite računa o tome! Ema, ljubavi, želimo ti brz oporavak”, napisali su za kraj.

Ovako je izgledao susret Eme i njenog vlasnika:

Psi ispred bolnice strpljivo čekali beskućnika koji brine o njima (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

139 Shares
139 Shares
Share via
Copy link