Magazin

Slovenački fudbaler prolazi kroz pakao, bivša žena mu brani da vidi dete zbog afere sa transrodnom osobom

benjamin-verbic
Foto: Instagram/benjaminverbic7

Prava porodična saga se dešava reprezentativcu Slovenije u fudbalu Benjaminu Verbiču koji zbog rata sa suprugom ne može da viđa svog dvogodišnjeg sina.

Njegova bivša supruga Alvina Carenko koristi svaku priliku da ga diskretije u javnosti.

Bivša plejboj zečica je objavila na društvenim mrežama fotografiju, gde je navodno njen nekadašnji suprug Benjamin Verbič u toaletu sa transrodnom osobom.

Kasnije je obrisala tu spornu fotografiju, ali je pojasnila zašto ju je provobitno pustila u javnost.

„Zdravo svima. Hvala na fotki iz noćnog kluba, gde je moj bivši Benjamin Verbič bio u nedelju, 12. marta, posle utakmice sa Atromitosom. Bio je tamo sa transrodnom osobom iz Slovenije. Benjamin je hteo da vidi svog sina, ali ne volim okruženje u kojem se druži, niti njegov životni stil“, napisala je plavokosa Alvina na društvenim mrežama.

Ona je i ranije pokušala da ga diskredituje i da mu se sveti. Prošle godine je u javnost pustila snimak gde se on u pripitom stanju zabavlja sa nekoliko devojaka.

Ova Ukrajinka trenutno živi sa sinom u Grčkoj na Glifadi, dok je Verbič nedaleko od njih u Atini pošto igra za Panatinaikos, piše Nova.

Slovenački fudbaler optužio je bivšu suprugu da širi laži o njemu i njegovom privatnom životu. Prema rečima Benjamina Verbiča, Alvina je uz pomoć fotošopa montirala fotografije, kako bi dobila starateljstvo nad njihovim sinom.

„Izvinjavam se što moram da govorim o svom tom smeću koje u javnost pušta gospođica Alvina Carenko. Sve je to laž.

Ona se meša u moj život, kako bi uticala na pravni sistem u Grčkoj, pošto želim da dobijem starateljstvom nad sinom. Ja sam heteroseksulac i nikada nisam imao seksualnu, ili romantičnu vezu sa muškarcima, ili transrodnim ženama.

Fotošopirala je sliku moje bivše devojke Lili i dodala penis. Alvina sada tvrdi da sam bio u noćnom klubu sa još dvoje transrodnih ljudi. U pitanju su moj rođak Jernej i njegova prijateljica Katja, oboje su iz Slovenije.

Sve ovo što ona radi je obična komedija. Moraće da odgovara za ovu klevetu. Jedan od njenih velikih kvaliteta je da je patološki lažov.“, napisao je Verbič na društvenim mrežama.

Transrodna plivačica se skidala u ženskoj svlačionici, devojke bile prinuđene da ćutke gledaju

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link