Dogadjaji Manifestacije Novi Sad Zabava

„Beer Garden“ na Štrandu i dvadesetak svirki

Manifestacija „Beer Garden“, koja se održava od 24. juna do 3. jula na Štrandu, doneće dvadesetak svirki. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a svake večeri posetioci će moći da uživaju u nastupima po dva benda od 18 i 21 sat.

Prvo veče namenjeno je ljubiteljima jačeg zvuka, uz novosadski bend Grate, koji je za kratko vreme postao popularan. Ljubitelji tradicionalne irske muzike moći će u nastavku večeri da uživaju i uz kultni bend Orthodox Celts.

U subotu, 25. juna na programu je bend Sivi, čija se autentičnost prepoznaje kroz energiju bunta, a u nastavku večeri svi posetioci moći će da uživaju u nastupu beogradskog pop rock sastava Kristali.

Nedelju 26. jun obeležiće dva nastupa, energični sastav Cotton Pickers koji opravdano brane reputaciju odličnog live benda i potom nastup legendarne pevačice Tanje Jovićević na čijem će se repertoaru naći rok kompozicije iz opusa grupa EKV i Oktobar 1864.

Dan kasnije na programu su beogradski pank–rok trio Čikine bombone, a potom će zaprašiti Novosađani jedinstvenog muzičkog izraza Love Hunters sa prepoznatljivim vokalom Milana Mumina.

U utorak, 28. juna nastupaju The Few Fellas, koji će publici predstaviti svoje viđenje izvornog R’n’r-a, a nakon njih nastupa jedan od najpopularnijih domaćih SKA bendova Samostalni referenti.

U sredu 29. juna koncert će održati grupa Nova, a potom i jedan od najpopularnijih pop sastava osamdesetih Valentino.

U četvrtak 30. juna na programu su bend Josip A Lisac, koji zaslužuje pažnju zbog autorske muzike i live nastupa. Rege zvuke na Štrand iste večeri doneće popularniDel Arno Band.

U petak, 1. jula nastupaju PSI i zabavni Blaža i Kljunovi, a u subotu 2. jula rok fanovi moći da uživaju uz Nickload i KKN. Poslednjeg dana manifestacije nastupiće pop- rok- bluz bend Rockfeleri i Deca loših muzičara.

Radno vreme manifestacije je od 17 sati do ponoći, a vikendom do 1 sat. Svi posetioci će moći da uživaju u besplatnim sadržajima i najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa. Organizator APA Beer Gardena je Beogradska Kulturna Mreža.

Posetite Cinema City

021.rs

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link