Dogadjaji Manifestacije Novi Sad Zabava

“Beer Garden” na Štrandu i dvadesetak svirki

Manifestacija “Beer Garden”, koja se održava od 24. juna do 3. jula na Štrandu, doneće dvadesetak svirki. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a svake večeri posetioci će moći da uživaju u nastupima po dva benda od 18 i 21 sat.

Prvo veče namenjeno je ljubiteljima jačeg zvuka, uz novosadski bend Grate, koji je za kratko vreme postao popularan. Ljubitelji tradicionalne irske muzike moći će u nastavku večeri da uživaju i uz kultni bend Orthodox Celts.

U subotu, 25. juna na programu je bend Sivi, čija se autentičnost prepoznaje kroz energiju bunta, a u nastavku večeri svi posetioci moći će da uživaju u nastupu beogradskog pop rock sastava Kristali.

Nedelju 26. jun obeležiće dva nastupa, energični sastav Cotton Pickers koji opravdano brane reputaciju odličnog live benda i potom nastup legendarne pevačice Tanje Jovićević na čijem će se repertoaru naći rok kompozicije iz opusa grupa EKV i Oktobar 1864.

Dan kasnije na programu su beogradski pank–rok trio Čikine bombone, a potom će zaprašiti Novosađani jedinstvenog muzičkog izraza Love Hunters sa prepoznatljivim vokalom Milana Mumina.

U utorak, 28. juna nastupaju The Few Fellas, koji će publici predstaviti svoje viđenje izvornog R’n’r-a, a nakon njih nastupa jedan od najpopularnijih domaćih SKA bendova Samostalni referenti.

U sredu 29. juna koncert će održati grupa Nova, a potom i jedan od najpopularnijih pop sastava osamdesetih Valentino.

U četvrtak 30. juna na programu su bend Josip A Lisac, koji zaslužuje pažnju zbog autorske muzike i live nastupa. Rege zvuke na Štrand iste večeri doneće popularniDel Arno Band.

U petak, 1. jula nastupaju PSI i zabavni Blaža i Kljunovi, a u subotu 2. jula rok fanovi moći da uživaju uz Nickload i KKN. Poslednjeg dana manifestacije nastupiće pop- rok- bluz bend Rockfeleri i Deca loših muzičara.

Radno vreme manifestacije je od 17 sati do ponoći, a vikendom do 1 sat. Svi posetioci će moći da uživaju u besplatnim sadržajima i najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa. Organizator APA Beer Gardena je Beogradska Kulturna Mreža.

Posetite Cinema City

021.rs

Avatar

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link