Magazin

„Sine, kad si se već uvalio u to – moraš da pobediš“: Otac Bake Praseta podržao sina u borbi protiv Željka Mitrovića

baka-prase-nenad-ilic
Foto: Printscreen/YouTube/Baka Prase, N1

Jutjuber Baka Prase i vlasnik televizije „Pink“ Željko Mitrović danima vode medijski rat, u kojem su obe strane iznele brojne optužbe.

Ovim povodom oglasio se i otac Bake Praseta, Nenad Ilić, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao reči podrške za svog sina.

„Sećate se, možda oni sa malo više iskustva i pamćenja, onih radio emisija sa pozdravima i čestitkama? Polazak u vojsku, rođendan, svadba… E pa sad i ja za nedelju popodne da pustim prijateljima jednu pesmu za podršku mom sinu. Pink Floid, ‘Shine On You Crazy Diamond“ iliti u prevodu – Sjaj ti ludi dijamantu. Nisam nikad bio žanrovski određen, ni roker ni džezer ni folk… Ali ovo sada je pesma za njega. Njemu verovatno spora, pošto on ima brzinu i energiju kao ona nuklearna elektrana u Zaporožju koju skotovi bombarduju“, započeo je Ilić, pa je nastavio:

„Bez obtira na povod, da li je veliki ili je banalan, ‘slučajan’, a pod Božjom kapom ništa nije slučajno, ušao je u nemogući poduhvat. Da se sam obračunava sa fabrikom zla. Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vredi. Kad ga neko ucenjuje ili mu preti, uključuje se na dugme. Kao i ja kad sam bio mlad.“

Nenad je, potom, poslao javno poruku sinu.

„Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to – moraš da pobediš. Sijaj sine svojom blesavom iskrenošću protiv ogavnih gospodara laži. Nisi ti junak kao Miloš, i sam to znaš i priznaješ svoje mane i slabosti, ali ako nemamo boljeg od tebe da stane na crtu skotovima – najbolji si“, napisao je Nenad.

Baka Prase najavljuje dokumentarac o Željku Mitroviću: Vreme je da ubice odgovaraju

Izvor: Nova.rs.

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

608 Shares
608 Shares
Share via
Copy link