Magazin

Mitrović ojadio Baku Praseta, gašenjem kanala jutjuber ostaje bez 13.000 € mesečno

baka prase
Foto: Printscreen

Jutjub kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros je ugašen, što mu je nanelo ogromnu novčanu štetu, s obzirom na to da mu je na dnevnom nivou od pregleda klipova pozamašna zarada, piše Nova.rs.

Prema ranijim pisanjima medija, ali i navodima drugih jutjubera i komunikacije sa sponzorima, Baka Prase je samo od pregleda na Jutjubu mesečno zarađivao više od trinaest hiljada evra.

Način dolaska do zarade je sledeći: velikim brojem pregleda, a Baka Prase je po klipu na dnevnom nivou dobijao i nekoliko stotina hiljada pregleda, dok je svaki njegov klip imao više od pola miliona pregleda, Jutjub omogućava sponzorisane reklame. Reklame koje iskaču na klipovima na Jutjubu donose određeni procenat zarade vlasniku kanala na kojem se pojavljuju.

Pored toga, Prase je u gotovo svakom svom klipu imao određene sponzorske dilove. Reklamiranjem određenih proizvoda u video klipovima dobijao je dodatne desetine hiljada evra.

Njegov kanal je imao više od dva miliona pretplatnika iz celog regiona.

Gašenjem kanala, Jutjuber je ostao bez tih prihoda.

Podsetimo, u jeku sukoba sa čelnikom Pink televizije, Željkom Mitrovićem, jutjub kanal Bake Praseta je jutros ugašen.

U ovom trenutku jednostavno pretragom nije moguće pronaći njegov kanal na toj platformi.

Jutjuber tvrdi da mu je kanal ugašen od strane Pink Media Grupe, i to samo nekoliko dana pre nego je najavio dokumentarac o Željku Mitroviću.

baka prase
Foto: Printscreen

– Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre 4-5 godina. Ne može jadniji potez od toga, napisao je jutjuber.

Baka Prase
Foto: Printscreen

On se ubrzo ponovo oglasio i objavio fotografiju na kojoj se vidi da je najveći broj prijava došao od strane kanala Pink Media Group.

Izvor: Nova.rs

Na NJU je Baka Prase mislio kada je rekao da će “otkopati Mitrovićeve leševe”

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

232 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap