Magazin Poznati

Baka Prase pukao 200.000 €, jutjuberu posle silnih skandala propao planiran biznis

baka prase
Foto: Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nameravao je da otvori nekoliko lokala brze hrane u Beogradu, a sada je navodno izgubio više od 200.000 evra koje je uložio u taj projekat, piše Nova.rs.

On je više meseci pripremao otvaranje lokala „Baka“ na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali različiti specijaliteti sa roštilja.

Otvaranje je navodno planirano za kraj ove godine, ali je Bogdan Ilić zbog skandala u kojem se našao izgubio veliku sumu novca, pa više nema sredstava da započne posao.

– Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 evra u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini, rekao je izvor blizak Bogdanu i dodao:

– Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od Jutjuba, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je kanal s preko dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je to dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju.

Izvor: Nova.rs

Snimak incidenta u Beogradu: Baka Prase urla i preti radniku obezbeđenja (VIDEO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link