Magazin

Bajden ponovo zabagovao, ne zna ni gde je ni kuda će, „Užasno je, čovek je izgubljen“

Bajden
Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@GIGI_KAISER

Predsednik SAD Džozef Bajden zbunio se pred novinarima na konferenciji za medije.

Na snimku sa konferencije Globalnog fonda koji je objavljen na Tviteru vidi se američki predsednik Džo Bajden koji ide i vraća se za govornicu, pa se od iste ponovo vraća. Sve se desilo nakon što je održao govor. On je potom krenuo da silazi sa bine da bi se naglo zaustavio i zbunjeno pogledao oko sebe. Kako prenosi Dejli mejl, delovalo je da Bajden pita ljude u publici kako da siđe.

Dodatnu konfuziju napravio je muškarac koji je došao do mikrofona i rekao Bajdenu: „Uh, gospodine predsedniče, hvala vam“, zbog čega se Bajden, koji je polako stigao do kraja bine, zaustavio, okrenuo i zbunjeno ga pogledao. Senator iz Teksasa Ted Kruz prokomentarisao: „To je bio užasan trenutak“.

Komentari koji su usledili ocenili su ovu situaciju kao još jedan nizu gafova koje imao američki predsednik (79), kao kada je tokom svog prvog predsedničkog putovanja u istočnoj Aziji pomešao imena sadašnjih i bivših južnokorejskih lidera, ili kada je tokom obraćanja Kongresu Ukrajince nazvao „Irancima“.

On je svetsku javnost šokirao kada je potpredsednicu Kamalu Haris nazvao „predsednicom Haris“, i to više puta. Jedan gaf nastao je kada je izjavio saučešće američkoj porodici kada je rekao da je njihov član porodice „crkao“.

Njegov prethodnik Donald Tramp, nema blage reči za Bajdena i rekao je da ima demenciju.

Mnogi smatraju da je predsednik previše star i krhkog zdravlja da bi se ponovo kandidovao. Međutin, on ne odustaje od te ideje. U intervjuu CBS njuzu je na pitanje da li će se opet kandidovati odgovorio: „Samo me gledajte“.

Izvor: Mondo

Teoretičari zavere tvrde da je Džo Bajden mrtav i zamenjen dvojnikom (VIDEO)

oznake

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
Share via
Copy link