Magazin Novi Sad

“Novosadski fantom”: Vozač ludačkom brzinom uleteo u krivinu, pa se odbio od stepeništa zgrade (VIDEO)

Vozač udar u zgradu
Foto: Screenshot / Instagram / 192_rs

Bahato ponašanje u saobraćaju odavno se odomaćilo na novosadskim ulicama, a divljaci za volanom posebno su aktivni u noćnim satima, kada obožavaju da turiraju svoje moćne mašine ne mareći za ostale vozače, pešake ili objekte koji im se nađu na putu, neretko pod uticajem maligana i raznoraznih opijata.

Situacija ni ovog vikenda nije bila puno drugačija, a kamere jedne stambene zgrade na novosadskom naselju Telep zabeležile su ludačku vožnju koja liči na scenu iz američkog akcionog filma.

Kako se može videti na snimku koji je objavila Instagram stranica 192_rs, “majstor” za volanom belog automobila je velikom brzinom uleteo u krivinu, očito izgubio kontrolu nad vozilom i desnom stranom pošteno odvalio stepenište zgrade u ulici Stanoja Glavaša, od kojeg se odbio i nastavio da vozi.

Silina udara je sasvim sigurno probudila čitav komšiluk, vidi se da mu se i gepek podigao, a šta se tačno posle desilo sa vozačem i vozilom nije poznato, pošto kamere pokrivaju samo ovaj deo prilaznog puta.

Srećom pa u tom trenutku nije bilo prolaznika, koji bi sasvim sigurno nastradali, a treba odati priznanje majstoru koji radio stepenište, jer je nakon ovog udesa ostalo – netaknuto!

Divljaka za volanom su prokomentarisali brojni sugrađani, a mnogi su se složili bi mu trebalo trajno oduzeti dozvolu.

“Da je zakona, ne bi ovaj više seo u kola, vozio bi poni bicikl u budućnosti”, “Ako.. udri debilčino!!! Džabe, nema tu leka”, “Za sve je kriv BMW i BG tablice…”, “Moze li broj od majstora sto je pravio ogradu?”, “Novosadski fantom”, “Kud prave ove zgrade pored puta, bezobrazluk”, pisali su Novosađani na Instagramu.

Pijan proleteo kroz kroz kružni tok i odvalio deo natpisa Novi Sad (FOTO, VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
89 Shares
Share via
Copy link