Srbija Vesti

Bačena bomba u dvorište porodične kuće Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, supruga pozvala policiju

kosmajac
Printscreen

Zatresla se Zvezdara nakon eksplozije bombe u dvorištu porodične kuće Dragoslava Kosmajca.

Sinoć na Zvezdari bačena je bomba u dvorište kuće pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a policiju je pozvala njegova žena Aleksandra.

Policiju je oko ponoći na telefon 192 zvala je Aleksandra Kosmajac i prijavila da čula eksploziju i osetila miris baruta.

Patrola je izašla na lice mesta, obavljen je razgovor sa Aleksandrom Kosmajac (62).

Navodno je bezbednosnim kamerama snimljeno da je 7. novembra oko 21 sat, NN osoba ubacila bombu u dvorište, bomba nije eksplodirala i pronađena je 08.11. oko 18 sati i to nisu prijavili.

Oko ponoći sinoć čula se eksplozija i osetio miris baruta. Patrola je u toj ulici između kućnih pronašla tragove eksplozije. Povređenih osoba nema.

Na licu mesta bila kontradiverziona ekipa Policijske brigade, obavljen je uviđaj, prenosi Nova.rs.

Inače, javnost je za Kosmajca čula tokom čuvenog govora tadašnjeg premijera, a danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je rekao da je reč o narko dileru i da „čije ime niko, osim mene, ne sme ni da spomene“.

„Svi se, bre, plaše i svi ćute o tome da ljudi iz policije i drugih službi imaju kontakte sa njim. Tražio sam da udare na Kosmajca, ali to do danas nije urađeno“, rekao je Vučić te 2014. godine.

Od sitnih pljački po Beču do veze sa Eskobarom: Ko je bio Dragoslav Kosmajac?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link