Horoskop Horoskopski znakovi

Avgust 2022. Raku, Lavu i Devici nosi iznenađenje koje im može preokrenuti život

horoskop-avgust-zena-more-meditacija

Astrolozi ističu da će avgust biti period pozitivnih promena, lepih iskustava, doživljaja koji nam mogu promeniti stvarnost.

Otkrivamo koja 3 horoskopska znaka očekuju najveća iznenađenja i preokreti:

Rak

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promene koje doživite mogu vas podstaći na nova dostignuća. Želećete da probudite svoje talente i pokažete za šta ste sve sposobni.

Imate toliko puno aktivnosti i događaja da će vam to skrenuti pažnju sa pesimističnih i negativnih misli. Kraj avgusta donosi vam jedno najlepše iznenađenje – novo poznanstvo.

Lav

Lavove najveći uspeh očekuje u karijeri. Od prvih dana avgusta sve počinej da se razvija, a to što ste ambiciozni napokon postaje prednost. Moguće je unapređenje, kao i povećan priliv novca.

Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobre porodične odnose. Sasvim je moguće da će vam avgust ulepšati celu 2022. godinu.

Devica

Krajem jula održaće se događaj koji će vas inspirisati na nova dostignuća. U poslednjem mesecu leta doživećete istinsku sreću, a pozitivna energija uticaće pozitivno i na odnose sa ljudima.

Ovaj mesec će biti veoma srećan za vas u svim oblastima vašeg života. Posebno će se lepe stvari dogoditi kada je reč o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju sa osobama koje čine vaš život tako magičnim.

Izvor: Sensa

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link