Horoskop Horoskopski znakovi

Avgust 2022. Blizancima donosi novac, Bikovima susret s bivšom ljubavi, a Strelca stavlja pred važne odluke

horoskop-avgust-zena-uzivanje

Ovo je Mesec snažne energije, jer se na početku avgusta akciona planeta Mars susreće sa Uranom i Severnim čvorom – redak aspekt koji nije bio precizan od proleća 2007.godine – a donosi napredak u onom delu života gde smo navikli da nam stvari idu veoma presporo.

3. avgusta, kada planeta Merkur uđe u svoj kućni znak Device, pomažući svima nama na polju komunikacije.

Ovaj tranzit je toliko koristan za razgovore da je kao suprotnost retrogradnom Merkuru – odlično vreme za teške razgovore i potpisivanje ugovora.

11.avgust – ova noć donosi pun Mesec u buntovnoj Vodoliji.

Čuvajte se svađa tokom ove lunacije, iako bi uticaj Vodolije bio orijentisan na zajednicu, porodicu ipak neke teške teme ostavite za drugo vreme.

Iste noći,romantična planeta Venera ulazi u smelog Lava, budeći u nama da se osećamo uzbuđeno, željno slanja SMS-a zaljubljenim, pa čak i bivšim.

Ako niste sigurni kako da postupite, Ili ako je pun Mesec previše stresan, u redu je da odvojite viđe vremena da pronađete sebe.

Svakako treba iskoristiti ovu ljubavnu energiju, ali i ako se budete osećali anksiozno, znajte da ce vas vaša ljubavna interesovanja i dalje čekati kada prođe ova intenzivna lunacija.

A kada smo već kod zaljubljenih, samopouzdanje će se osetiti u vazduhu, kada nam planeta Mars uđe u živahne Blizance, 20.avgusta.

Ova druga polovina avgusta je odlično vreme da se pokrenete, narocito od 22.avgusta kada započne sezona Devica. Svi cemo se osecati motivisanije i produktivnije.

Dok je sezona Lava, sve o zabavama na plaži i uživanju u letnjim danima, Devica ima tendenciju da izvuče perfekcionistu u svima nama.

Uzimajući to u obzir, ne zaboravite da je Devica iscelitelj Zodijaka, tako da morate uravnotežiti produktivnost sa odmorom.

Kada Uran, krene retrogradno u znaku Bika, 24.avgusta, svi znaci moraju da počnu da indentifikiju šta to radi za nas, a šta ne.

Možda morate da promenite svoj krug prijatelja, da promenite tok ljubavnog odnosa, kakve god promene da se dese, ova retrogradnost se dešava svake godine, a zvezde žele da budete na samom vrhu, tako da nemate razloga za stres.

Sledećeg dana, 25.avgusta Merkur ulazi u Vagu, koja je znak ravnoteže i pravde, a sam tranzit će nam pomoći da se povežemo sa sobom i da konačno pustimo sve ono što sprečava naš rast.

Avgust se završava mracnim mladim Mesecom u Devici, 27. Mlad Mesec je idealno vreme za postavljanje ciljeva, jer oni označavaju nove početke. Iskoristite ovaj dan da zapišete svoje ciljeve.

Blizanci

Očekujte pomak u finansijama. Kada Mars krene u vašem znaku od 20.08 bićete puni energije. Vreme je za realizacije dugo planiranih ciljeva.

Bik

Usled tranzita Marsa i Urana koji će krenuti retrogradno, bivša ljubav može pokucati na vrata. Strasti će biti na pretek, a na vama će biti da odlučite da li ste spremni da prihvatite emotivne izazove.

Strelac

Čak pet planeta se kreće retrogradno, bićete previše impulsivni i možete donositi ishitrene odluke, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Ispratite avgust, pa tek onda donosite bitnije životne odluke.

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine

Bojana Despotović

Profesionalni astrolog, tri godine rada i mnoštvo zadovoljnih klijenata.
Ukoliko vas zanimaju astrološke prognoze, javiti se za detaljnije informacije na mejl adresu - [email protected] ili zapratite Instagram profil - numerologija_saznanja

komentar

Klikni da objaviš komentar

269 Shares
269 Shares
Share via
Copy link