Magazin

Bivša NBA as sramno izvređao Jokića i Denver: “On je dosadan, nikoga neće biti briga ako osvoji titulu”

nikola jokić
Printscreen

Nekadašnji NBA košarkaš Gilbert Arenas uputio je uvredljive komentare na račun Nikole Jokića i Denver Nagetsa, odnosno njihovog puta ka najboljoj ekipi u pomenutom takmičenju!

Arenas, koji je svojevremeno igrao za Golden Stejt, Vašingron, Orlando i Memfis, gostovao je u podkastu Džej Džej Redika i tom prilikom je rekao da ne vidi da se Jokić pretvara u megazvezdu koju bi svi želeli da gledaju čak i ukoliko osvoji prsten, piše Telegraf.

Arenas je otišao toliko daleko da je Jokića i Nagetse uporedio sa Timom Dankanom i San Antoniom, uz napomenu da je ljudima bilo dosadno da gledaju kako Sparsi osvajajo titule.

– Znate da Jokić može da osvoji ovo prvenstvo. Ali, nikoga neće biti briga. Budimo iskreni. Žao mi je. Neće otići sa mesta gde je trenutno, odnosno do superzvezde. Ne radi ništa što deca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Znate da je Jokić sjajan, ali on nema IT (nije atraktivan) – poručio je Arenas.

Bivši NBA as očigledno pokušava da kaže da Jokić nije toliko zanimljiv tržištu, jer se njegov stil igre ne uklapa u eru društvenih medija koji brinu samo o najzanimljivijim detaljima.

Međutim, NBA liga je najpre sport – tek onda biznis. A kada je u pitanju sport, tu Jokiću nema ravnog i s pravom je tamo gde jeste.

Sada samo čeka rivala u velikom NBA finalu.

Braća Jokić trijumf Denvera proslavili ironično dobacujući legendarnom Džeku Nikolsonu (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link