Horoskop Ljubavni horoskop

Raka, Devicu i Vagu od 1. aprila očekuje strastvena ljubavna priča kakvu odavno nisu osetili

devojka-livada_850x

Astrolozi najavljuju da proleće koje je nedavno otpočelo nekim predstavnicima Zodijaka donosi sreću u ljubavi kakvu odavno nisu osetili.

Proleće je period kada cvetaju ljubavi, lakše se suočavamo sa promenama, sami se menjamo i želimo nešto više i bolje.

Kako zvezde predviđaju, ova tri horoskopska znaka će u aprilu upoznati osobu koja će im ulepšati najlepše godišnje doba.

Rak

Sve što vam je bilo potrebno je taj jedan znak da će stvari krenuti nabolje, i evo ga. Sezona Ovna je stigla, a vi ćete biti preplavljeni pažnjom upravo ovog vatrenog znaka Zodijaka.

Ako je posvećenost ono što tražite, dobićete je. Ako želite da probate stvari koje nikada niste, ne bojte se – vaš potencijalni partner je sto odsto tu za vas.

Devica

Vaš ljubavni život je oduvek bio više predstava za druge nego pravo zadovoljstvo za vas. Čini se da bi sezona Ovna to mogla malo da promeni, bar na neko vreme.

Neki predstavnici ovog znaka shvatiće da im se srodna duša skrivala sve vreme tik ispred njihovih očiju. Zato, širom otvorite oči i srce i dopustite da vam se ta osoba približi.

Vaga

Energija Ovna će ući u vaš život i dati vam upravo ono što vam je potrebno – ljubav. Mnoge Vage shvatiće da je njihova ljubav neko s kim su bili u prošlosti i daće sve od sebe da tu osobu ponovo osvoje i vrate u svoj život.

Ubrzo će saznati da je ta osoba baš neko na koga su možda čekali celog života i o kome su maštali. Međutim, mnogi pripadnici ovog vazdušnog znaka neće moći da odluče čija pažnja im više prija. Ali, kako su im zvezde naklonjene, imaju sve šanse da naprave savršen izbor.

Izvor: Telegraf.rs

Horoskopski znakovi koji najteže pronalaze svoje partnere

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

291 Shares
291 Shares
Share via
Copy link