Magazin Novi Sad

Andrej Vučić u majici na pruge obišao izbore za mesne zajednice u Novom Sadu

andrej-vucic-mz-novi-sad
Instagram / Žarko Mićin

Uoči izbora za kandidate u savetima Mesnih zajednica u Novom Sadu, brat predsednika Srbije Andrej Vučić i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, obišli su izborna mesta, a fotografije na kojima poziraju sa članovima Srpske napredne stranke pojavile su se na društvenim mrežama.

Narodni poslanik Žarko Mićin, koji je i šef kabineta gradonačelnika Novog Sada, objavio je fotografiju na kojoj su Vučić i Vučević i napisao:

„Pobednička ekipa za izbore u mesnim zajednicama Gavrilo Princip i @bistrica.sns . Hvala braći Andreju i @milosvucevic_gradonacelnik što su došli da nas podrže i daju nam dodatnu motivaciju. Zajedno do pobede“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mićin Žarko (@zarkomicin)

Nejasno je šta su gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i brat Aleksandra Vučića, Andrej Vučić uoči izbora radili i šta podržavaju kada se zna da ovi izbori ne trebaju da imaju nikakve veze sa političkim partijama, jer Zakon propisuje drugačije.

Izbori za kandidate u savete mesnih zajednica u Novom Sadu počeli su burno kao da su republički, a građani od ranog jutra izveštavaju o pritiscima i nepravilnostima koje, po njihovim rečima, sprovodi Srpska napredna stranka.

UŽIVO: Naprednjaci u invaziji na mesne zajednice u Novom Sadu: Džipovi, ceduljice, spiskovi, pretnje…

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link