Horoskop Horoskopski znakovi

Obožavaju da se takmiče, pobeđuju i vode: Ova 4 znaka su opsednuta poslom

zena-posao

Da bi profesionalno uspeli, ova četiri znaka često stavljaju sve na kocku. Željni su učenja a njihovi životi su suštinski njihove karijere. Oni ostaju fokusirani na cilj i ulažu sve svoje napore ka njemu, bez obzira na to ko sumnja u njih ili koliko njihove težnje izgledaju neverovatno.

Posao je za njih sve. Ako se nadate da ćete im biti na prvom mestu, grdno se varate. Tron je već zauzet, opsednuti su karijerom i nije ih briga šta vi mislite o tome. A ni bilo ko drugi.

Oni su rođeni karijeristi, i to je prosto tako:

Ovan

Oni nikada ne odustaju od sebe. Ovnovi su samouvereni, smeli i hrabri . Nastoje da istraže sve mogućnosti i modele rada na svom poslu. Željni su inovativnih rešenja a pre svega liderske pozicije koju osigurava autoritet onoga koji najbolje zna.

Čak i ako napredovanje u karijeri znači manje vremena za porodicu i prijatelje, Ovnovi su i te kako spremni da preuzmu taj rizik.

Devica

Oni konstantno rade na sebi smatrajući napredak prioritetom sopstvenog bitisanja. Često imaju isplanirano vreme koje valja da bude što efikasnije. Ljudi Device su veoma praktični, logični, precizni i orijentisani na detalje.

Činjenica da mrze osećaj zaostatka je ono što im zapravo pomaže u postizanju svojih ciljeva. Čak i ako to znači žrtvovanje njihovih društvenih života, oni bi nastojali da nadmaše sve koji se bore za najvišu poziciju u svojoj karijeri.

Jarac

Moć i novac su ono što motiviše Jarca i zašta bi sve rizikovao. Ovaj znak teži više od toga da ima uspešnu profesiju; žele sami da razbiju barijere i da se postave kao lideri u svakoj organizaciji. Oni su hrabri i spremni da se suoče sa novim poteškoćama zbog svog profesionalizma i dominantnog karaktera.

Jarac se ne žali mnogo ali nema ni mnogo skrupula kada bije svoje profesionalne ili novčane bitke.

Vodolija

Vodolija je dinamična, sposoban za sve, profesionalna i jednako kreativna u isto vreme. Imaju ambiciju, fokus i inteligenciju. Radi više jer želi da uspe u karijeri.

S obzirom da se radi o kršenju granica i preoblikovanju onoga što je prihvaćeno, a šta nije, Vodolije imaju sposobnosti kao nijedan drugi znak jer su uvek jednom nogom u budućnosti.

Ovih 5 znakova ne rade da bi živeli, oni žive da bi radili

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

246 Shares
246 Shares
Share via
Copy link