Magazin

Vučić o slučaju fotografija: Moj Danilo je pošten i pristojan mladić

Aleksandar Vučić oglasio se nakon što je juče objavljena vest da je novinarki KRIKA oduzet telefon zbog fotografije njegovog sina Danila Vučića koji je snimljen u društvu Aleksandra Vidojevića, poznatog kao Aca Rošavi, huligana koji je označen kao pripadnik kavačkog klana.

Vučić se obratio na Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

– Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije deci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gde. Boriću se svom snagom i pobediću sve njihove laži. Obećavam im to! – napisao je Vučić ispod fotografije sa svojim sinom.

Vi ste blato protiv kog kažete da se borite

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na Tviteru povodom objava protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Stavljanje mete na mladića od 22 godine je, u vašem svetu, legitimna politička borba. Razvucite ga po Tviteru, upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da biste udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite – navodi ona na Tviteru.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović osudio je kao najsramnije napade na Danila Vučića, sina predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, iza kojih, kako je naveo, stoji Dragan Ðilas sa svojim saradnicima u raznim plaćenim medijskim organizacijama.

– Ovakva besprizorna kampanja laži i mržnje nije zabeležena u našoj zemlji i dokaz je za nemoć i primitivizam dela opozicionih predstavnika. Mržnja ne može biti deo politike, a laž ne može zameniti rezultate koje je Srbija postigla u proteklom periodu. Najbolji odgovor na kampanju laži Dragana Ðilasa daće građani na izborima – naveo je Mirović, saopštila je Pokrajinska vlada.

Na navode o sinu Aleksandra Vučića reagovali su i ministri Vlade Srbije.

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, rekla je povodom naslovne strane dnevnog lista “Danas” od petka, na kojoj se nalazi sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da je nedopustivo da dete bilo kog političara bude meta napada.

– Nijedno dete ne sme da ispašta zbog toga što se njegovi roditelji bave politikom, niti iko ima pravo da koristi decu da preko njih napada političke protivnike.

Napadajte Vučića koliko želite, ali nemojte decu da uvlačite u vaše političke obračune. Očekujem da i drugi političari osude ovakvo ponašanje, jer ničije dete i porodica ne sme biti meta niti kolateralna šteta u političkim obračunima -kaže Mihajlović, u saopštenju.

KRIK otkriva: Rat mafije i veze sa navijačima i vrhom države

Izvor: B92

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.3K Share
1.3K Share
Share via
Copy link