Novi Sad

U Ulici Jovana Cvijića raste nova klinka: Aleksa Balašević prvi put pokazao ćerku Veru (FOTO)

aleksa balasevic
Aleksa i Nikolina, foto: privatna arhiva

U novosadsku Ulicu Jovana Cvijića, proslavnjelu po najvećem umetniku svih vremena, Đorđu Balaševiću, letos je stigla „neka nova klinka“, Vera Balašević, njegova unuka koju veliki pevač, kantautor i pisac nažalost nije stigao da upozna.

Đoletov sin, Aleksa, mladi preduzetnik, producent, organizator najvećeg MMA takmičenja u regionu, i njegova supruga Nikolina venčali su se u junu, a dva meseca kasnije postali roditelji. Sa bebom je stigao i ceo jedan novi univerzum, pričaju ponosni roditelji u intervjuu za magazin Helou.

– Promenilo se skoro sve. Koliko god da smo bili pripremljeni od prvog dana, nakon što smo saznali da čekamo bebu, opet se sve promenilo, na najbolje, naravno. Svi su najispunjeniji, najsrećniji i najokupiraniji Verom – priča Aleksa i ističe da mala Vera traži puno pažnje, ali to ne može da se poredi sa ljubavi i srećom koje svima pruža.

Što se (ne)spavanja tiče, otkad je Vera na ovoj planeti, kaže, to je poseban dril i da su istestirali sve što je čovek u stanju da uradi kad spava vojnički u tri smene.

Najmlađa ljubimica dobila je ime koje krije jaku simboliku, priča Aleksa.

– Prošla, 2021. godina počela je tako što sam izgubio oca, a završila se tako što sam saznao da postajem otac. Ona je bila u bukvalnom značenju kao vera u tim najtežim i najlepšim momentima… Vera je nepobediva – objasnio je i dodao još jedan detalj koji se tiče simbolike – malena curica je ponela tatine prve patike iz 1995. godine koje su sačuvali.

Iako se ne libi poslova oko ćerkice, Aleksa objašnjava da je njegova supruga „fanatik“ za odgovornost i jedna od najorganizovanijih osoba koje on poznaje. Malena Vera guče, „priča“ pokušava da ostvari kontakt, s njom dani nisu nikad dosadni, priča ponosni tata, i ističe da njegova mezimica liči na „božjeg anđela“.

Iako je život dobio neku novu dimenziju otkako je princeza stigla u dom Balaševića, Aleksa ipak pamti jedan trenutak, koji je na njega ostavio najjači utisak.

– Pamtim prvi trenutak kada sam je prvi put uzeo u naručje. Ali iskreno, ne znam da objasnim zbog čega, najmoćniji mi je bio trenutak kada mi se Nikana nekoliko sekundi posle porođaja javila na telefon da mi kaže. To je bilo neverovatno…-rekao je Aleksa.

Izvor: Hello magazin

Aleksa Balašević postao tata i ćerki dao ime po baki, Đoletovoj majci

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

50 Shares
Share via
Copy link