Magazin Poznati

Poznato koliko će Al Paćino plaćati alimentaciju za dete koje mu je rodila 54 godine mlađa partnerka

al-pacino-devojka
Foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Al Paćino je u 83. godini dobio sina Romana sa 54 godine mlađom Nur Alfalah, sa kojom je postigao dogovor o starateljstvu nad detetom.

Prema tom dogovoru, određeno je koliko će novca mesečno plaćati za izdržavanje najmlađeg naslednika.

Mesečni iznos je 30.000 dolara, a ova suma mogla bi da raste u skladu sa njegovom godišnjom zaradom. Sudski dokumenti otkrili su da su Al Paćino i Nur Alfalah, koji su u junu dobili sina Romana, sklopili dogovor o važnom pitanju.

Al Paćino će platiti 110.000 dolara unapred i dogovorenih 30.000 dolara mesečno osnovne alimentacije. Takođe će morati da daje 15.000 dolara godišnje u obrazovni fond deteta i mogao bi da plaća dodatnih 90.000 dolara na kraju godine, u zavisnosti od prihoda.

Glumać će plaćati i 13.000 dolara mesečno za medicinsku sestru koja će tokom noći pomagati oko bebe, a snosiće i sve zdravstvene troškove koje ne pokriva osiguranje.

Oboje imaju zakonsko starateljstvo nad sinom. Nur je dobila primarno fizičko starateljstvo, a glumac ima pravo da viđa dečaka kad god to poželi.

Oba roditelja će zajedno odlučivati kako će Roman provoditi praznike, oboje će donositi odluke o njegovom školovanju i pohađanju vannastavnih aktivnosti, piše TMZ.

Roman se rodio 6. juna, prvo je dete Nur Alfalah, a četvrto dete holivudske legende. Paćino ima ćerku Džuli (34) sa Džen Tarant, kao i blizance Oliviju i Antona (22) sa glumicom Beverli D’Andželo.

Al Paćino raskinuo sa 54 godine mlađom devojkom, nedavno rodila sina, on tražio DNK, sad „pukla tikva“

Izvor: Index

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link