Magazin

Ako nemate bolji predlog, prestanite da kukate kako je glupo lečiti decu SMS-ovima

Kragujevčanka Teodora Vranješević (9) zbog koje se digla na noge cela Srbija ide u Frankfurt na presađivanje koštane srži, objavljeno je na sajtu Teodora.rs! Sa Klinike je stiglo obaveštenje da su spremni da je prime čim bude uplaćeno 150.000 evra.

Zahvaljujući ljudima dobre volje taj novac je prikupljen i Teodora će do kraja nedelje biti u Nemačkoj. Uslov klinike je da će transplantaciju obaviti po uplaćenom celom iznosu (350.000 evra), a rok za to je kraj maja.

Po ko zna koji put Teodorin slučaj nas je podsetio na našu tužnu stvarnost. Kad su sve ostale mogućnosti iscrpljene, jedini spas je bilo SMS lečenje. Srećom, apelu su se priključile mnoge javne ličnosti i pređeno je pola puta.

Da je glupo da lečimo decu SMS-ovima, glupo je! Ali, da li neko ima bolji predlog, neko konkretnije rešenje?

Zar treba stvari da prepustimo slučaju i da mirno gledamo kako deca umiru da bismo političarima pokazali koliki su idioti? Baš će da se potresu. Sve se plašim neće moći da jedu zbog knedle u grlu ili da im griža savesti neće dati mirno da spavaju.

Tužno je što je situacija takva, ali sve dok ne bude nađeno bolje rešenje, pošaljite je*eni SMS ili prestanite da lupate gluposti!

NJEN ŽIVOT MOŽDA BAŠ OD TEBE ZAVISI – POŠALJI 292 NA 3030!

Ko su humani ljudi u Novom Sadu i Vojvodini

PARTNERI SAJTA


15 Shares
Share via
Copy link